Asambleja e pajisjeve shtëpiake

Asambleja e pajisjeve shtëpiake
Deepmaterial ka një përvojë të jashtëzakonshme në industrinë e pajisjeve shtëpiake. Ne prodhojmë ngjitës me cilësi të lartë që aktualisht përdoren në prodhimin e pajisjeve të ndryshme shtëpiake, si ngrirës, ​​frigoriferë, pjatalarëse dhe lavatriçe. Prodhuesit e pajisjeve shtëpiake mund të mbështeten në grupin tonë të produkteve, gjurmën globale dhe mbështetjen teknike të llojeve të ndryshme.
Tani jetojmë në një epokë ku efikasiteti i përmirësuar i energjisë dhe veçoritë inteligjente janë bërë pika kryesore në shumicën e pajisjeve të konsumit. Implikimi është se prodhuesit e pajisjeve elektroshtëpiake nuk mund të përballojnë më përdorimin e materialeve nënvlerësuese në prodhimin e këtyre pajisjeve, në mënyrë që të mundësojnë që ato të zgjasin testin e kohës.

Montimi i pajisjes shtëpiake nuk ka qenë kurrë më efikas me ngjitësit e markës unike të Deepmaterial. Jo vetëm kaq, ngjitësit tanë janë cilësuar si unikë sepse kanë dëshmuar se kapërcejnë shumicën e sfidave që mundojnë industrinë, si sipërfaqet që janë të vështira për t'u lidhur, temperatura më e lartë, automatizimi dhe një sërë çështjesh të tjera. Për shembull, Deepmaterial ka zgjidhje të ndryshme të pajisjeve shtëpiake që përfshijnë guarnicionet e pajisjes, gjë që bën të mundur që ngjitja afatgjatë të ndodhë midis nënshtresave të ndryshme si qelqi, çeliku dhe plastika.

Zgjidhja e montimit të pajisjes Deepmaterial është e përkryer për një sërë procesesh montimi të pajisjes, si:
• Mikrovalë/Furrë/Sobë
• Frigorifer/frigorifer
• Tharëse/larëse
• Fshesë me korrent

Duke qenë në tregun e pajisjeve për vite me rradhë, me një përvojë të madhe në efiçencën e energjisë, estetikën, si dhe lidhjen, ne kemi qenë në gjendje të krijojmë ngjitës për montimin e pajisjes që mund të sigurojnë:

• Mbrojtje elektronike
• Izolimi dhe efikasiteti termik
• Fleksibiliteti i projektimit

Një shembull i mirë janë ngjitësit tanë poliuretani, të gatshëm për shkumë dhe të shkrirë të nxehtë. Ka aftësinë të garantojë kënaqësinë e klientit duke e bërë produktin më tërheqës, pa kompromentuar qëndrueshmërinë.

• Rritje e produktivitetit: Ne kemi ngjitës që mund të kujdesen për linjat e automatizuara të prodhimit.
• Me kosto efektive: Ju mundëson të përdorni më pak materiale, pa gjeneruar mbetje.
• Qëndrueshmëri më e mirë: Këta ngjitës ulin temperaturën e aplikimit dhe gjithashtu mund të sigurojnë pastrimin e kazanëve bosh me qëllim riciklimi të qetë.

Ngjitëse
Vlen të përmendet se Deepmaterial ka një grup ngjitësish për pajisje, i cili përfshin ngjitës mekanikë, ngjitës të menjëhershëm, ngjitës fleksibël dhe ngjitës strukturorë. Këta ngjitës jo vetëm që vlerësohen si një nga më të mirët kur bëhet fjalë për montimin e pajisjes. Gjithashtu, ato shquhen për uljen e kostos së prodhimit duke rritur produktivitetin dhe efikasitetin.

Linja e ngjitësve Deepmaterial ofron qëndrueshmëri të fortë dhe afatgjatë për nënshtresa të ndryshme si qelqi, plastika, si dhe ngjitja e çelikut. Ata gjithashtu kanë zgjidhje montimi që janë të destinuara për materiale, si dhe sende të tjera që premtojnë integritet montimi, si dritaret, kornizat dhe pllakat e gatimit.

Materialet e shfaqjes
Deepmaterial është gjithashtu në zgjidhjet materiale të rezervuara për ekran të sheshtë, duke ofruar produkte të ndryshme që sigurojnë besueshmëri të jashtëzakonshme dhe prodhim efikas. Ne kemi produkte të materialit të ekspozimit që përfshijnë mbyllje të kunjave/lidhje të përkohshme, kapsula, veshje ITO/COG, pastrues pas infuzionit dhe zhveshëse të ripërpunimit.

Deepmaterial specializohet në ngjitësit e lidhjeve optike, si dhe zgjidhje të tjera për lidhjen e ekranit të përshtatshme për dizajne moderne të ekraneve me prekje. Disa nga këto ngjitës janë formulime epoksi, rrëshirë dhe akrilike.

Materiale strukturore dhe elastomerike
Lidhja izoluese dhe strukturore, si dhe ngjitësit e pajisjeve, si dhe ngjitësit kanë një rol kritik për të luajtur kur bëhet fjalë për montimin e pajisjes, veçanërisht në fushën e rritjes së efikasitetit dhe qëndrueshmërisë së energjisë. Përdorimi i pajisjes izoluese të cilësisë së lartë mund të ndihmojë në uljen e konsumit të energjisë, ndërsa materialet strukturore do të jenë aty për të ofruar qëndrueshmëri dhe forcë shtesë.

Materialet termike
Pajisjet shtëpiake në epokën e sotme janë bërë më të vogla dhe më të zgjuara, duke u mburrur me më shumë funksionalitete edhe me përmasat e tyre të vogla. Thënë kështu, më shumë nxehtësi gjenerohet në pajisje të tilla. Prandaj, menaxhimi efektiv i nxehtësisë është i nevojshëm që pajisja të funksionojë mirë dhe të zgjasë testin e kohës.

Kategoritë tona të ndryshme të ndryshimit të fazës me materiale që përçojnë termikisht në formë filmi ose paste, u mundësojnë klientëve të plotësojnë nevojat e tyre të ndryshme të prodhimit, si automatizimi, trashësia e materialit dhe modelet e shpërndarjes.

Gasketing
Zelli i Deepmaterial për të zgjeruar dominimin e tyre në industrinë e montimit të pajisjeve, duke qenë se tani ata zotërojnë Sonderhoff. Ne ofrojmë silikon të besueshëm të pajisjes, izolues poliuretani 2K dhe zgjidhje inovative të guarnicioneve të gatshme për shkumë, të destinuara për të ofruar mbrojtje për pajisjet nga lagështia, pluhuri dhe ndotës të tjerë.

Guarnicionet mbyllëse të prodhuara nga Deepmaterial konsiderohen si një opsion i preferuar për guarnicionet e forta brenda montimeve elektrike. Këto ngjitëse përdoren për guarnicionet e dyerve të frigoriferëve për të siguruar që fllanxhat e çiftëzimit të jenë plotësisht të mbyllura, duke parandaluar çdo formë rrjedhjeje. Mbytëset tona të pajisjes së guarnicioneve do t'ju ndihmojnë të kurseni deri në 95% në materiale, shumë më të larta se në guarnicionet e forta, me opsione fleksibël të projektimit që do të ulin koston e prodhimit.

Materialet Mbrojtëse/Materialet e Mbrojtjes së Pllakës së Qarkut/Materialet e Lidhjes
Pajisjet elektronike të përdorura rregullisht me aftësi të performancës së lartë duhet të mbrohen nga çdo kusht i dëmshëm mjedisor, si dhe nga shqetësimet e jashtme. Deepmaterial ka zgjidhje veshjeje që ofrojnë mbrojtje të PCB-ve nga ndotësit kimikë dhe lagështia, ndërsa materialet tona mbrojtëse EMI dhe paketimi në nivelin e tabelës ofrojnë rezistencë të përshtatshme për pajisjet inteligjente që aktivizohen me valë. Fakti që ato janë të populluara me komponentë me densitet të lartë dhe me vlerë të lartë do të thotë se ata kërkojnë mbrojtje nga goditjet dhe dridhjet.

Sigurimi që të gjithë komponentët të funksionojnë me efikasitet është ajo për të cilën është menduar grupi i materialeve të Deepmaterial. Koleksioni ynë i materialeve të saldimit, lidhjeve me besueshmëri të lartë, lidhjeve pa plumb, saldimit me zero halogjen dhe ngjitësve përçues janë perfektë për lehtësimin e ndërlidhjeve elektrike në një tabelë.

Ne kemi një ekip të përkushtuar shkencëtarësh dhe inxhinierësh që kuptojnë një grup të gjerë kërkesash aplikimi, objektivat e procesit, si dhe kërkesat e prodhimit për të ofruar shërbime këshillimore që garantojnë rezultate maksimale.

Ngjitës cianoakrilate për montimin e pajisjes
Nënshtresat si plastika, qeramika, metali dhe qelqi mund të lidhin lehtësisht një ngjitës të vetëm cianoakrilat, i shkëlqyeshëm për të ngjitur vulat e dyerve, logot e kompanisë, çelsat e prekshëm dhe dorezën e kontrollit. UV/Vis janë perfekte për reduktimin e kostove të prodhimit, reduktimin e mbetjeve dhe rritjen e prodhimit të kabineteve, ekraneve, montimeve të qarkut dhe paneleve të kontrollit. Zgjidhje të tilla miqësore me mjedisin ndihmojnë për të garantuar qëndrueshmëri, duke siguruar lidhje të fortë dhe janë të lira nga çdo tretës. Guarnicionet e gatshme, posaçërisht për rondele, varëse, tharëse, kondicionerë dhe vegla prerëse shërohen me shpejtësi, duke ulur kostot e punës, duke përmirësuar dizajnet e produkteve dhe duke lehtësuar nevojat për inventar/gjurmë.

Karakteristikat e performancës së sistemit epoksid për montimin e pajisjeve
Llojet e ndryshme të ngjitësve epoksi Master Bond të destinuara për aplikime nën montim dhe pajisje të bardha/kafe janë.
• Kurime të shpejta për aplikim montimi me shpejtësi të lartë
• Rezistencë ndaj goditjeve, goditjeve dhe dridhjeve.
• Rezistencë e shtuar ndaj flakës, avullit, lagështirës dhe kimikateve.
• Izolime më të mira elektrike
• Përçueshmëria elektrike dhe termike
• I mbrojtur nga korrozioni

Përveç kësaj, të gjitha produktet tona kanë për qëllim të përmirësojnë estetikën, t'i rezistojnë temperaturave të ulëta/të larta, të thithin zërin, të parandalojnë humbjen e të ftohtit/nxehtësisë dhe presionin ekstrem.