Asambleja e makinave elektrike

Montimi i makinave elektrike Aplikimi i produkteve ngjitëse DeepMaterial

Ngjitës strukturorë për bateri EV dhe makina elektrike
Nuk kufizohet nga fiksuesit mekanikë. Njoftoni inxhinierët tuaj se linja jonë e ngjitësve strukturorë ju mbështet në mënyrë që të mund të dizajnoni gjeneratën e ardhshme të automjeteve elektrike.

Aplikimet:
· Porta e ashensorit
· Kapaku i bagazhit
· Dera
· Kapuç
· Spoiler
· Parakolp
· Qelizat e baterisë
· Asambleja e baterisë litium-jon
· Asambleja e baterisë me acid plumbi

Avantazhet e përdorimit të ngjitësve
Zëvendësimi i lidhësve me solucione ngjitëse mund të ndihmojë në zgjatjen e jetëgjatësisë së komponentëve përmes rezistencës së shkëlqyer mjedisore të komponentëve të ngjitur në mënyrë ngjitëse. Ngjitësit poliuretani dhe akrilik lidhin materiale të ndryshme, duke e bërë plastikën dhe përbërjet më të lehta për t'u përdorur për çdo gjë, nga portat e ashensorit deri te montimet e baterive. Prandaj, ngjitësi ndihmon në uljen e peshës së automjetit.

Ngjitës për montimin e kutisë së baterisë
Pavarësisht nëse keni nevojë për integritet strukturor ose lidhje të përmirësuar termike, këto produkte lejojnë fleksibilitetin e dizajnit dhe aftësinë për të lidhur një sërë nënshtresash. Ne kemi një shumëllojshmëri të ngjitësve që përçojnë termik dhe jo termikisht. Kur përdoret me kapakët e ndarjes së baterive, ngjitësi mund të përdoret për të vulosur dhe bashkuar kapakun në kasë. Ngjitësit përdoren shpesh për të zëvendësuar fiksuesit mekanikë tradicionalë, duke reduktuar kështu peshën e paketave të baterive dhe shpesh duke rezultuar në rreze më të gjatë.

Lidhja e përbërë dhe plastike
Ngjitësit tanë janë të përshtatshëm për një shumëllojshmëri të gjerë materialesh dhe nënshtresash që mund të lidhin metale, plastikë dhe materiale kompozite të lehta. Për performancë të pakrahasueshme ngjitjeje në metale, ngjitësit tanë janë të pajtueshëm me proceset e elektroforezës dhe veshjes me pluhur.

Lidhja e panelit të mbylljes me fllanxha të rrethuara
Ngjitësit akrilik me dy pjesë Deepmaterial janë një zgjedhje e shkëlqyer për klientët që kërkojnë qëndrueshmëri të lartë dimensionale të paneleve të mbyllura përmes forcimit në temperaturë të ulët. Ngjitësit tanë mund të thjeshtojnë procesin tuaj të prodhimit duke eliminuar ose zvogëluar hapat e procesit, duke rezultuar në kursime të konsiderueshme të kostos përmes reduktimit të konsumit të energjisë dhe punës.

Deepmaterial është prodhues dhe furnizues i ngjitësve dhe ngjitësve të automjeteve elektrike në Kinë, furnizon ngjitësin më të mirë epoksi për plastikën e automobilave në metal, ngjitësin më të mirë për parakolpët plastikë të makinave, ngjitësin më të mirë të papërshkueshëm nga uji për ngjitjen e plastikës dhe metalit në prodhimin e pjesëve të automobilave