Ekrani i montimit të ekranit

Aplikimi i montimit të ekranit të ekranit të produkteve ngjitëse DeepMaterial
Me rritjen e dixhitalizimit në të gjitha fushat e jetës sonë, gjithnjë e më shumë po përdoren monitorë dhe ekrane me prekje. Përveç ekraneve të smartfonëve, tabletave dhe televizorëve, pothuajse të gjitha pajisjet moderne shtëpiake, duke përfshirë lavatriçet, pjatalarëse dhe frigoriferë, tani janë të pajisura me ekrane.

Monitorët e nivelit të lartë janë kërkues: ata duhet të jenë të rehatshëm për t'u lexuar, ata duhet të jenë të papërshkueshëm nga thyerja dhe duhet të mbeten të lexueshëm gjatë gjithë jetës së produktit. Kjo është veçanërisht sfiduese për ekranet në makina dhe telefona inteligjentë ose kamera, pasi ato nuk pritet të zverdhen pavarësisht ekspozimit ndaj dritës së diellit dhe faktorëve të tjerë stresues klimatikë. Ngjitësi optik i formuluar posaçërisht i Deepmaterial është projektuar që të jetë optikisht i pastër dhe pa zverdhje (LOCA = Ngjitës i lëngshëm optikisht i pastër). Ato janë mjaft fleksibël për të kapur stresin termik midis nënshtresave të ndryshme dhe për të reduktuar defektet Mura. Ngjitësi shfaq ngjitje të shkëlqyer me xhamin e veshur me ITO, PMMA, PET dhe PC dhe shërohet brenda disa sekondave nën dritën UV. Janë të disponueshme ngjitësit e dyfishtë që reagojnë ndaj lagështirës atmosferike dhe kurohen me siguri në zonat me hije brenda kornizës së ekranit.

Për të mbrojtur ekranin nga ndikimet e jashtme si lagështia atmosferike, pluhuri dhe agjentët e pastrimit, Rondelet Deepmaterial Form-in-Place (FIPG) mund të përdoren për të lidhur dhe mbyllur ekranin dhe ekranin me prekje njëkohësisht.
Aplikimi i teknologjisë së shfaqjes

Për shkak të kërkesave dhe kërkesave të larta estetike për komponentët vizualisht të përsosur në ekranet LED, ekranet LCD dhe ekranet OLED, ngjitësit optikisht të pastër dhe komponentët e tjerë që mbështesin teknologjinë e ekranit janë disa nga lëndët e para më të vështira për t'u trajtuar, prodhuar dhe montuar. Teknologjia e ekranit kërkon aftësi materiale dhe komponentë mbështetës për të përmirësuar performancën e ekranit, për të reduktuar kërkesat e baterisë dhe për të optimizuar ndërveprimin e konsumatorit fundor me pajisjet e ekranit elektronik. .

Ndërsa miratimi i Internetit të Gjërave ("IoT") vazhdon, teknologjia e ekranit vazhdon të përhapet në shumicën e aplikacioneve të konsumatorit fundor, tani në aplikacionet e transportit, pajisjet mjekësore të pikës së kujdesit, pajisjet shtëpiake dhe të mirat e tjera të bardha, pajisjet kompjuterike, industriale pajisje Discovery, pajisje mjekësore dhe aplikacione tradicionale si telefonat inteligjentë dhe tabletët.

Përmirësoni besueshmërinë, funksionalitetin dhe performancën
Deepmaterials ishin pionierët e hershëm në teknologjinë e ekranit që përmirësoi besueshmërinë, funksionalitetin dhe performancën duke reduktuar konsumin e energjisë. Ekspertiza jonë e lëndëve të para, marrëdhëniet strategjike afatgjata me novatorët më të mëdhenj në shkencën e materialeve të ekranit dhe prodhimi i klasit botëror në një mjedis të sofistikuar të dhomës së pastër na lejojnë t'i ndihmojmë klientët të reduktojnë kostot e projektimit dhe prokurimit duke mundësuar risi të hershme në kompleksitetin e teknologjisë së ekranit. Shpesh jemi në gjendje të dizajnojmë zgjidhje që kombinojnë përmirësimin e dëshiruar të dridhjeve të ekranit me lidhjen e stivës së ekranit, menaxhimin termik, aftësitë mbrojtëse EMI, menaxhimin e dridhjeve dhe bashkëngjitjen e modulit në një asamble shpërndarjeje brenda një asambleje më të madhe ekrani. Ngjitësit optikisht të pastër dhe materialet e tjera të ndjeshme estetikisht ruhen, trajtohen, konvertohen dhe paketohen për montim në një dhomë të pastër të klasës 100 për të siguruar montime të përsosura vizualisht dhe pa ndotje.

Materiali i thellë që ofron lidhje optike për ekranet e elektronikës dhe automobilave, ngjitës optik për ngjitësin e ekranit me prekje, ngjitës i lëngshëm optikisht i pastër për ekranin me prekje, ngjitës optikisht i pastër për prodhimin e ekranit të lidhjes optike oled, me porosi LCD dhe ngjitës optik me një komponent mini LED dhe lcd për ngjitësin optik të metalit tek plastika dhe qelqi