Montimi i telefonit inteligjent

Aplikimi i montimit të telefonit inteligjent i produkteve ngjitëse DeepMaterial
Telefoni inteligjent ka një kornizë të madhe me skaj të ngushtë dhe kërkesa strikte të procesit të lidhjes; Produktet ngjitëse të serisë DeepMaterial mund të plotësojnë nevojat e pikave të ndryshme të aplikimit të telefonave celularë dhe përdoren gjerësisht në telefonat celularë të markave të ndryshme.

DeepMaterial
Speaker Net Lidhja
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja e kapakut të lenteve
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Ngjitës për LCM
Produkt: DM6623
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj dridhjeve dhe goditjeve

DeepMaterial
Përforcimi i FPC
Produkt: DM6496
Karakteristikat: Fortësi e lartë, shërim i dyfishtë me lagështirë UV

DeepMaterial
Përshtatja e ekranit
Produkt: DM6542
Karakteristikat: Fortësi e lartë fillestare, rezistencë ndaj goditjes, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja e gjurmëve të gishtave
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lidhja me kamera
Produkt: DM6320
Karakteristikat: Fortësi e lartë, shërim në temperaturë të ulët

DeepMaterial
Lidhja e motorit me dridhje
Produkt: DM6030
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Mbushja e çipit
Produkt: DM6310
Veçoritë: E ripunueshme, pjekje e shpejtë në 130 gradë

DeepMaterial
Bateria e fiksuar, Lidhja e çelësit anësor
Produkt: DM6751
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Lentet e fiksuara
Produkt: DM6623
Karakteristikat: Fortësi e lartë,
rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Mbushje e pamjaftueshme
Produkt: DM6308
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rrjedhshmëri e mirë

DeepMaterial
VCM Conductive
Produkt: DM7130
Karakteristikat: Përçueshmëri e lartë, shërim i shpejtë në temperaturë të ulët, montim i shpejtë

DeepMaterial
Mbajtësi i fiksuar
Produkt: DM6432
Karakteristikat: Fortësi e lartë, pjekje e shpejtë në temperaturë të ulët

DeepMaterial
Mbajtësi i fiksuar
Produkt: DM6180
Karakteristikat: Fortësi e lartë, pjekje e shpejtë në temperaturë të ulët

DeepMaterial
Lidhja e filtrit IR dhe e kllapave
Produkt: DM6434
Karakteristikat: Fortësi e lartë, pjekje e shpejtë në temperaturë të ulët

DeepMaterial
Lentet e fiksuara
Produkt: DM6623
Karakteristikat: Fortësi e lartë, rezistencë e mirë ndaj motit, montim i shpejtë

DeepMaterial
Mbrojtja FPC
Produkt: DM6496
Karakteristikat: Fortësi e lartë, shërim i dyfishtë me lagështirë UV