Montimi i orës inteligjente

Zbatimi i montimit të orës inteligjente të produkteve ngjitëse DeepMaterial

Orë inteligjente, gjurmues fitnesi dhe ngjitës dore
Orët inteligjente pa vëmendje të veshura në kyçin e dorës janë një tipar gjithnjë e më i rëndësishëm i jetës së përditshme. Ata regjistrojnë aktivitetin fizik dhe të dhënat në lidhje me shëndetin që mund të mblidhen dhe vlerësohen përmes aplikacionit. Integrimi i elektronikës moderne në këto shirita dore të zgjuar hap rrugën për shumë aplikacione të mundshme. Gjurmuesit e fitnesit i nënshtrohen shumë ndikimeve të jashtme dhe janë bërë nga komponentë me cilësi të lartë. Kjo duhet të merret parasysh gjatë fazës së projektimit.

Komponentët e orës inteligjente dhe aplikacionet ngjitëse
Komponentët më të rëndësishëm në një gjurmues të orëve inteligjente janë sensorët e shumtë të përdorur për të regjistruar të dhëna të ndryshme. Sensorët (teknologjia e sensorit optik) për pozicionin, lëvizjen, temperaturën ose rrahjet e zemrës janë të integruar brenda rripit të dorës ose në sipërfaqen në kontakt me lëkurën. Për më tepër, shumë gjurmues fitnesi kanë mundësinë e paralajmërimit të përdoruesit për ngjarje specifike nëpërmjet dridhjeve. Informacioni mund të shfaqet nëpërmjet njësive të ekranit, si LED-të e statusit ose mini-ekranet. Komponentët e tjerë të një gjurmuesi fitnesi janë moduli i procesorit, moduli i rrjetit dhe bateria.

Të gjithë komponentët janë të integruar plotësisht në rripin e dorës dhe produkti përfundimtar duhet të jetë diçka komode për t'u veshur. Zgjidhjet ngjitëse përdoren shpesh për montimin e këtyre komponentëve. Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të aplikacioneve më të zakonshme për orët inteligjente, gjurmuesit e fitnesit dhe shiritat e dorës:

Montimi i lenteve
Montimi i baterisë
Montimi i sensorit
Montimi i tubit të nxehtësisë
Montimi i FPC-ve
Montimi i PCB-ve
Montimi i rrjetës së altoparlantëve
Montimi Deko/Logo
Fiksimi i butonit
Laminimi i ekranit
Mbrojtja dhe tokëzimi
duke mbuluar