Asambleja e cigareve elektronike

Asambleja e cigareve elektronike Aplikimi i produkteve ngjitëse DeepMaterial

Ngjitës për montimin e cigareve elektronike | Materiale Potting & Encapsulation
Deepmaterial është e specializuar në zhvillimin e ngjitësve të klasit botëror dhe materialeve të ndërfaqes termike, duke përfshirë xhel, yndyrna dhe ngjitës për aplikime të kërkuara të montimit të cigareve elektronike. Materialet tona përçuese termike janë të lehta për t'u aplikuar dhe ofrojnë përçueshmëri të lartë termike/rezistencë të ulët termike për besueshmëri të përmirësuar të pajisjes. Ngjitësit Deepmaterial janë specifikuar për aplikime sfiduese të montimit të cigareve elektronike që kërkojnë forcë të shkëlqyer në një gamë të gjerë temperaturash. Teknologjia jonë na mundëson të arrijmë performancë superiore me një kosto konkurruese duke minimizuar numrin e komponentëve të lëndëve të para të shtrenjta.

en English
X