Ngjitësit e shkrirë të nxehtë ekzistojnë në formë të ngurtë dhe klasifikohen sipas llojeve të ndryshme të lëndëve të para. Poliuretani (Ngjitës me shkrirje të nxehtë poliuretani) është një lloj ngjitësi reaktiv i shkrirjes së nxehtë për materialin bazë. Pas ftohjes, do të ketë një reaksion kimik të ndërlidhjes. Ngjitësit e shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit me bazë gome përdoren kryesisht në paketim, etiketa, ngjitëse metalike të pasme etj.

Llojet reaktive të ngjitësve të shkrirë të nxehtë mund të lidhin një sërë nënshtresash, duke përfshirë disa plastikë të vështirë për t'u lidhur. Këto ngjitëse mund të trajtojnë të gjitha sferat e aplikimeve më të vështira të lidhjes së jetës. Ngjitësit e shkrirë të nxehtë janë zgjedhja më e mirë e përpunimit me shpejtësi të lartë, diversitetit të lidhjes, mbushjes së boshllëqeve të mëdha, forcës së shpejtë fillestare dhe më pak tkurrje.

Llojet reaktive DeepMaterial të ngjitësve të shkrirë të nxehtë kanë shumë përparësi: koha e hapur varion nga sekonda në minuta, nuk kishte nevojë për instalime, qëndrueshmëri afatgjatë dhe rezistencë e shkëlqyer ndaj lagështirës, ​​rezistencë kimike, rezistencë ndaj vajit dhe rezistencë ndaj temperaturës. Llojet reaktive të produkteve ngjitëse të shkrirjes së nxehtë të DeepMaterial janë pa tretës.

Avantazhet kryesore të DeepMaterial të ngjitësit të shkrirë në nxehtësi

Përparësitë e ngjitësit të shkrirë të nxehtë:
· Efikasitet i lartë i prodhimit (kohë më e shkurtër e tharjes)
· Lehtë për të realizuar automatizimin e procesit
· Kombinon vetitë ngjitëse dhe ngjitëse

Përparësitë e ngjitësit të shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit:
· Ngjitshmëri afatgjatë
· Veshje vetëngjitëse
· Veshja dhe montimi mund të ndahen

Përparësitë e ngjitësit reaktiv poliuretani të shkrirë të nxehtë:
· Temperatura e ulët e aplikimit
· Orari i gjatë i hapjes
· Kurim i shpejtë

Rezistenca në temperaturë
Ngjitësit e shkrirë të nxehtë të sistemeve të ndryshme kanë diapazon të ndryshëm të rezistencës ndaj temperaturës.

Lidhja e nënshtresave të ndryshme
Sisteme të ndryshme të ngjitësve të shkrirë të nxehtë kanë ngjitje të ndryshme ndaj nënshtresave polare ose jopolare dhe janë të përshtatshme për lidhjen e nënshtresave të ndryshme. Të tilla si plastika të ndryshme, metali dhe druri dhe letra.

Rezistenca kimike
Sisteme të ndryshme të ngjitësve të shkrirë të nxehtë kanë rezistencë të ndryshme ndaj mediave kimike.

Forca e lidhjes
Ngjitësit termoplastikë të shkrirë të nxehtë mund të fitojnë forcën përfundimtare menjëherë pas ftohjes. Ato zbuten sërish kur temperatura rritet. Ngjitësi i shkrirë i nxehtë poliuretani që trajton lagështinë ekziston në formë termofikse pas thithjes së lagështirës dhe ndërlidhjes, dhe ngjitësi i shkrirë i nxehtë poliuretani i tharë nuk mund të shkrihet më.

Lloji reaktiv i ngjitësit të shkrirë në nxehtësi dhe ngjitës i ndjeshëm ndaj presionit

Linja e Produktit Product Series Kategoria produkt Emri i produktit Karakteristikat e Aplikimit
Poliuretani reaktiv Shërimi i lagështirës Lloji i përgjithshëm DM-6596

Është një ngjitës dhe izolues reaktiv me shkrirje të nxehtë me shërim të shpejtë. Është një material 100% i ngurtë, me një përbërës, me një sistem dytësor të tharjes së lagështirës. Materiali mund të nxehet dhe ngurtësohet menjëherë, duke lejuar përpunimin pa nevojën e forcimit termik. Ka ngjitje të mirë me plastika të zakonshme inxhinierike si qelqi, alumini, çeliku inox dhe polikarbonati.

DM-6542

Është një ngjitës reaktiv i shkrirë në nxehtësi i bazuar në parapolimer poliuretani. Duhet shumë kohë për tu ndezur. Pasi linja e lidhjes të jetë tharë, ngjitësi siguron forcë të mirë fillestare. Lidhja dytësore e lidhur me lagështirë ka zgjatje të mirë dhe qëndrueshmëri strukturore.

DM-6577

Është një ngjitës reaktiv i shkrirë në nxehtësi i bazuar në parapolimer poliuretani. Ngjitësi është i ndjeshëm ndaj presionit dhe siguron forcë të lartë fillestare pas shtimit të pjesës menjëherë. Ka ripunueshmëri të shkëlqyer, performancë të mirë ngjitjeje dhe është i përshtatshëm për kohën e hapjes së linjave të montimit automatik ose manual.

DM-6549

Është një ngjitës reaktiv i shkrirë i nxehtë i ndjeshëm ndaj presionit. Formula e tij shërohet nga lagështia, duke siguruar forcë të lartë fillestare dhe shpejtësi të shpejtë fiksimi në çast.

Lehtë për t'u riparuar DM-6593

Rezistent ndaj goditjeve, i ripunueshëm është një ngjitës reaktiv i shkrirë i nxehtë nga poliuretani i zi, i kuruar me lagështi. Koha e gjatë e hapjes, e përshtatshme për prodhimin automatik ose manual të linjës së montimit.

DM-6562

Lehtë për t'u riparuar.

DM-6575

Mesatare e lehtë për t'u riparuar, ngjitje e substratit PA.

DM-6535

Lehtë për t'u riparuar, shërim i shpejtë, zgjatje e lartë, fortësi e ulët.

DM-6538

Lehtë për t'u riparuar, shërim i shpejtë, zgjatje e lartë, fortësi e ulët.

DM-6525

Viskozitet i ulët, i përshtatshëm për lidhje me kornizë jashtëzakonisht të ngushtë.

Shërimi i shpejtë DM-6572

Shkurtim i shpejtë, modul i lartë, ngjitje fillestare ultra e lartë, lidhje materiale me polaritet të lartë.

DM-6541

Viskozitet i ulët, shërim i shpejtë.

DM-6530

Kurim i shpejtë, modul i ulët, ngjitje fillestare super e lartë.

DM-6536

Shkurtim i shpejtë, modul i lartë, ngjitje fillestare ultra e lartë, lidhje materiale me polaritet të lartë.

DM-6523

Viskozitet jashtëzakonisht i ulët, kohë e shkurtër e hapur, mund të përdoret për ngjitësin e skajeve anësore LCM.

DM-6511

Viskozitet jashtëzakonisht i ulët, kohë e shkurtër e hapjes, mund të përdoret në anën e dritës së rrumbullakët të kamerës.

DM-6524

Viskozitet i ulët, kohë e shkurtër e hapur, pjekje e shpejtë.

Poliuretani reaktiv Kurim i dyfishtë Shërimi i lagështisë UV DM-6591

Ka një kohë të gjatë të hapur dhe transmetim të mirë të dritës. Mund të përdoret në skena që nuk mund të kurohen nga rrezet UV dhe mundëson shërimin dytësor të lagështirës. Përdoret gjerësisht në fushën e kufjeve Bluetooth ose LCD-ve që nuk janë të lehta për t'u shpërndarë dhe të rrezatuara në mënyrë të pamjaftueshme.

Përzgjedhja e produktit ngjitës të shkrirë të nxehtë me bazë gome të ndjeshme ndaj presionit

Linja e Produktit Product Series Kategoria produkt Emri i produktit Karakteristikat e Aplikimit
Baza e gomës e ndjeshme ndaj presionit Shërimi i lagështirës Klasa e etiketës DM-6588

Ngjitës i përgjithshëm i etiketës, i lehtë për t'u prerë, ngjitje e lartë fillestare, rezistencë e shkëlqyer ndaj plakjes

DM-6589

I përshtatshëm për të gjitha llojet e aplikimeve në temperatura të ulëta mbi -10°C, prerje e lehtë për t'u përdorur, viskozitet i shkëlqyer në temperaturën e dhomës, mund të përdoret për etiketat logjistike të zinxhirit të ftohtë

DM-6582

I përshtatshëm për të gjitha llojet e aplikimeve në temperatura të ulëta mbi -25°C, prerje e lehtë për t'u prerë, viskozitet i shkëlqyer në temperaturën e dhomës, mund të përdoret për etiketat e magazinimit të ftohtë

DM-6581

Ngjitje e lartë fillestare, ngjitshmëri e lartë, rezistencë e shkëlqyer ndaj plastifikimit, e përdorur në etiketat e filmave

DM-6583

Ngjitës i lartë, ngjitës i ndjeshëm ndaj presionit të rrjedhjes së ftohtë, mund të aplikohet në etiketat e gomave

DM-6586

Ngjitës i lëvizshëm me viskozitet të mesëm, ngjitje e fortë me materialin sipërfaqësor PE, mund të përdoret për etiketat e lëvizshme

Lloji i shkopit prapa DM-6157

Ngjitës me cilësi të lartë, me viskozitet të lartë, i ndjeshëm ndaj presionit të shkrirjes së nxehtë, i zhvilluar posaçërisht për ngjitësit e televizorit. Produkti ka ngjyrë të lehtë, erë të ulët, performancë të shkëlqyeshme të ngjitjes fillestare, kohezion të mirë, ngjitje të lartë dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj temperaturës së lartë. Lagështia është 85% dhe ka fuqi të caktuar mbajtëse në temperaturë të lartë 85°C. Mund të kalojë testin e temperaturës dhe lagështisë së lartë dhe përdoret për ngjitjen e panelit të pasmë të televizorit.

DM-6573

Është një ngjitës reaktiv i shkrirë nga poliuretani i zi, i kuruar me lagështi. Ky material është i ndjeshëm ndaj presionit dhe siguron forcë fillestare të lartë të menjëhershme pas lidhjes së pjesëve. Ka performancë të mirë të lidhjes bazë dhe kohë hapjeje të përshtatshme për prodhimin e linjës së montimit automatik ose manual.

Fleta e të dhënave DeepMaterial e linjës së produktit të ngjitësit të shkrirë në nxehtësi të ndjeshme të tipit reaktiv dhe llojit të presionit
Fleta e të dhënave të produktit të llojit reaktiv të ngjitësit të shkrirë të nxehtë

Fleta e të dhënave të produktit të llojit reaktiv të ngjitësit të shkrirë të nxehtë-Vazhdo

Fleta e të dhënave të produktit të llojit të nxehtësisë ngjitëse të ndjeshme ndaj presionit

Linja e Produktit Kategoria produkt Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti (mPa·s) 100°C Temperatura e shpërndarjes (°C) Orari i punës Pika e zbutjes Ruani/ °C /M
Baza e gomës e ndjeshme ndaj presionit Klasa e etiketës DM-6588 E verdhë e lehtë në qelibar 5000-8000 100 88 5 ± 5-25/6M
DM-6589 E verdhë e lehtë në qelibar 6000-9000 100 * 90 5 ± 5-25/6M
DM-6582 E verdhë e lehtë në qelibar 10000-14000 100 * 105 5 ± 5-25/6M
DM-6581 E verdhë e lehtë në qelibar 6000-10000 100 * 95 5 ± 5-25/6M
DM-6583 E verdhë e lehtë në qelibar 6500-10500 100 * 95 5 ± 5-25/6M
DM-6586 E verdhë e lehtë në qelibar 3000-3500 100 * 93 5 ± 5-25/6M
Shkop prapa DM-6157 E verdhë e lehtë në qelibar 9000-13000 150-180 * 111 3 ± 5-25/6M
DM-6573 e zezë 3500-7000 150-200 2-4 min 105 3 ± 5-25/6M