Lidhja magnetike e hekurit

Si të lidhni magnet
Ka një shumëllojshmëri të llojeve ngjitëse që lidhin magnet. Karakteristikat dhe përfitimet e secilit lloj janë renditur më poshtë. Magnetët e përhershëm janë bërë nga materiale të forta ferromagnetike. Llojet e magneteve ndryshojnë në forcë, kosto, temperaturë dhe rezistencë ndaj korrozionit. Llojet tipike të magneteve përfshijnë neodymium, tokë të rrallë, kobalt samarium, AINiCo dhe ferrite. Të gjitha këto lloje të magneteve zakonisht mund të lidhen siç merren, por për forcën më të lartë ose nëse sipërfaqja është e ndotur, rekomandohet pastrimi me izopropanol.

Ngjitës epoksid - ngjitësit epoksi me një dhe dy përbërës formojnë lidhje të forta rezistente me lloje të ndryshme magnetësh. Pyetni DeepMaterial për ngjitësit e specializuar për lidhjen e magnetit të motorit me temperaturë të lartë për motorët e klasit H.

Ngjitësit akrilik strukturorë – Ngjitësit akrilik me aktivizim sipërfaqësor shpesh preferohen për prodhimin e motorëve me shpejtësi të lartë për shkak të kohës së caktuar shumë të shpejtë. Përndryshe, sistemet e përzierjes së jashtme me dy komponentë janë në dispozicion për një proces me një hap.

Ngjitësi aplikohet në një sipërfaqe, dhe iniciatori lyhet ose spërkatet në sipërfaqen tjetër. Pas montimit, zhvillimi i forcës
ndodh me shpejtësi.

Ngjitësit cianoakrilate ofrojnë lidhje me forcë të lartë të cilat formohen shumë shpejt. Nëse keni nevojë për forcë të lartë ndikimi ose rezistencë ndaj tretësve polare, do të preferohej ngjitësi epoksi ose akrilik strukturor.

Ngjitës DeepMaterial për lidhjen me magnet
Gjatë viteve të fundit, ne kemi projektuar, ndërtuar dhe integruar zgjidhje të avancuara pajisjesh për klientët tanë. Nga lëngjet e holla me ujë deri tek pastat me viskozitet të lartë, pajisjet DeepMaterial janë të afta të shpërndajnë dhe të kurojnë një shumëllojshmëri të gjerë ngjitësish, ngjitësesh dhe lëngjesh të tjera industriale si akrilike, anaerobike, cianoakrilate dhe epokside.

Deepmaterial është furnizues industrial i ngjitësit me rrëshirë epoksi me mikro motor elektrik, furnizon ngjitës ngjitës magnetik për magnet në motorë elektrikë, ngjitës epoksi më i fortë i papërshkueshëm nga uji për rrëshirë plastike në metal dhe beton, solucion ngjitës për motor elektrik me spirale zëri industriale vcm, solucion elektronik industrial me shkrirje të nxehtë Prodhuesit e ngjitësve epoksi dhe ngjitësve të ngjitësit

Me zgjidhjet tona të sistemit të pajisjeve me cilësi të lartë, ne ofrojmë një linjë të plotë, testime gjithëpërfshirëse dhe mbështetje inxhinierike globale në vend për të ndihmuar me konsultimin, riparimet, zhvillimin e produkteve të përbashkëta, dizajne me porosi dhe më shumë për t'iu përshtatur nevojave të lidhjes magnetike të klientëve tanë.

Ngjitës DeepMaterial i cili ka një temperaturë shërbimi deri në rezistencën 195-390 gradë F (90-200C).

Nëse lidhja juaj ka nevojë për rezistencë më të lartë të temperaturës, ju lutemi na kontaktoni, eksperti i DeepMaterial do t'ju japë një zgjidhje të përshtatshme.