Rasti në Indi: Ngjitës për montimin e telefonave inteligjentë dhe pajisjeve celulare

Qeveria indiane ka intensifikuar shtytjen e saj për produktet Made in India. Dhe një nga sektorët kryesorë që e shtyn këtë fushatë përpara është sektori i teknologjisë me telefonat inteligjentë dhe gjysmëpërçuesit që marrin përgjegjësinë. Në një përpjekje për të rritur përpjekjet e saj, qeveria po u ofron gjithashtu kompanive subvencione dhe përfitime të tjera sipas skemave të ndryshme si skema PLI dhe EMC 2.0 në një përpjekje për të ngritur fabrikat e tyre prodhuese në Indi.

Meqenëse prodhimi i telefonave inteligjentë është më i madh dhe tregu i grumbullimit është gjithnjë e më i madh, siç janë ngjitësit për montimin e telefonave inteligjentë. DeepMaterial ka qenë furnizuesi industrial i ngjitësve ngjitës në Indi për shumë vite, ne mbajmë bashkëpunim të mirë me këta prodhues të pajisjeve mobile në Indi.

Tregu i pajisjeve celulare është një industri në rritje dhe dinamike. Çdo vit, prodhuesit punojnë për të përmirësuar gjeneratat e mëparshme të pajisjeve për t'iu përgjigjur nevojave kërkuese të klientëve. Montimi i pajisjeve mobile si telefonat inteligjentë dhe tabletët kërkon dhjetëra ngjitës dhe ngjitës të ndryshëm për montimin strukturor, mbrojtjen e mjedisit, menaxhimin termik, përçueshmërinë elektrike ose izolimin dhe më shumë. Ngjitësit dhe ngjitësit elektronikë DeepMaterial mund të gjenden në shumë prej këtyre aplikacioneve, duke përfshirë:

Cover Glass Lidhja
Ngjitësit strukturorë për ngjitjen e xhamit të mbulesës kombinojnë forcë të lartë ngjitjeje dhe rezistencë ndaj goditjes. Materialet tona të ripunueshme lejojnë klientët të ulin koston totale të pronësisë në proceset e tyre të prodhimit.

Lidhja dhe vulosja e kornizës
Ngjitësit strukturorë DeepMaterial kombinojnë forcën e lartë të lidhjes dhe fiksimin e shpejtë me tkurrje të ulët, lidhje të dendura të kryqëzuara dhe rezistencë ndaj presionit. Ngjitësit tanë të pajisjeve celulare DeepMaterial u ofrojnë prodhuesve të smartfonëve besim në montime të besueshme duke maksimizuar efikasitetin e prodhimit.

Lidhja e qarkut të printuar fleksibël (FPC).
Ngjitësit përforcues DeepMaterial ofrojnë mbrojtje superiore për qarqet fleksibël të përdorura në asambletë elektronike. Forca e mirë e ngjitjes dhe e lëvozhgës, si dhe fleksibiliteti i lartë dhe rezistenca ndaj çarjeve, mbrojnë FPC-të nga dëmtimi.

Aplikacionet e Sistemeve Mikro-Elektro-Mekanike (MEMS).
Portofoli DeepMaterial i materialeve kapsulante dhe ngjitës lejon prodhuesit e MEMS të përmbushin kërkesat sfiduese të performancës, duke përfshirë performancën mbrojtëse, rezistencën ndaj ndikimit, ngjitjen në një sërë substratesh dhe reologjinë e optimizuar.
Glob Top & Encapsulants

Kapsulantët DeepMaterial mbrojnë PCB-të dhe komponentët nga goditja, rënia, dridhja dhe ndikimi. Zgjidhjet tona ofrojnë ngjitje të fortë, rezistencë ndaj lagështirës dhe hidroizolim me mbrojtje nga depërtimi (IP) pa kompromentuar aftësitë e antenës ose performancën akustike.

Mbytëset e pikave të hyrjes
Pajisjet celulare përmbajnë disa hapje të cenueshme sipas dizajnit, të tilla si prizat e kufjeve ose portat USB. Mbytëset dhe kapsuluesit me performancë të lartë DeepMaterial mbrojnë kundër hyrjes së lagështirës dhe lejojnë vlerësime të larta të mbrojtjes nga depërtimi (IP).

Guarnicioni i komponentëve
DeepMaterial ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh me reologji të optimizuar, durometër dhe kompresim për guarnicionin e komponentëve në pajisjet mobile. Gama jonë e guarnicioneve të kurimit në vend (CIPG) ndihmon në mbrojtjen e pajisjeve nga hyrja e ujit dhe dëmtimi i mëvonshëm.

Impregnimi i rrethimit
Gama e gjerë e rrëshirave të ngopjes me vakum DeepMaterial mund të depërtojë dhe të mbyllë mbylljet dhe të ndihmojë në parandalimin e depërtimit të ndotësve të jashtëm si pluhuri dhe uji. Rrëshirat tona janë të dizajnuara për vulosje me mikroporozitet për depërtim edhe në hapjet më të vogla.

Lidhja e butonit dhe çelësit
Ngjitësit strukturorë DeepMaterial dhe ngjitësit e menjëhershëm janë formuluar për lidhjen e substratit me energji të ulët sipërfaqësore, gjë që është kritike për reagimin e çelësit. Shumë nga ngjitësit tanë fiksohen në sekonda për të lejuar rritjen e shpejtësisë së prodhimit dhe xhiros më të lartë të prodhimit.

Lidhja e ngarkuesit me valë
Ngjitësit strukturorë DeepMaterial japin forcë të shkëlqyeshme ngjitjeje në shumicën e nënshtresave me fiksim jashtëzakonisht të shpejtë dhe forcë të gjelbër kryesore në treg. Pas tharjes së plotë, ngjitësit tanë shfaqin veti të shkëlqyera tërheqëse dhe rezistencë ndaj goditjes për të siguruar që komponentët të qëndrojnë në vend.

Linja e ngjitësve dhe ngjitësve të pajisjeve celulare DeepMaterial ofron përfitime kritike të performancës për prodhuesit e smartfonëve dhe tabletave. Linja jonë e zgjidhjeve DeepMaterial është vërtetuar se ofron:
· Ngjitje e lartë në shumicën e nënshtresave
· Rezistencë e shkëlqyer kimike dhe lagështie
· Shpejtësia e fiksimit dhe forcimit të shpejtë
· Veti tërheqëse superiore dhe rezistencë ndaj goditjes
· Kosto totale e ulët e pronësisë
· Performancë dhe cilësi të besueshme

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......
Na kontaktoni tani!