DeepMaterial është prodhues dhe furnizues i ngjitësve epoksi smt në Kinë, prodhon ngjitës epoksid smt, ngjitës të kuq smt, ngjitës për montim në sipërfaqe, shpërndan ngjitës smd të kuq, ngjitës epoksid përçues smt përçues kundrejt pajisjeve të saldimit, ngjitës smt përçues, ngjitës rrymë për saldim, Ngjitës rrëshirë epoksi ngjitës i kuq për smd led etj.

en English
X