Fillimi > Ngjitës optik me indeks të lartë thyerjeje
Prodhuesit më të mirë të pajisjeve shtëpiake me temperaturë të lartë industriale të ngjitësve ngjitës pa zverdhje në MB

E ardhmja e ngjitësve të lidhjes së lenteve në inxhinierinë optike

E ardhmja e ngjitësve të lidhjes së lenteve në inxhinierinë optike Ngjitësit për lidhjen e lenteve luajnë një rol vendimtar në fushën e inxhinierisë optike. Këto ngjitëse përdoren për të lidhur lentet së bashku, duke krijuar një element të vetëm optik që mund të përdoret në një sërë aplikimesh. Rëndësia e ngjitësve për lidhjen e lenteve...

Ngjitësi më i mirë epoksid për plastikë në plastikë, metal dhe qelq

Fakte të mëdha rreth ngjitësit optik të lidhjes

Fakte të mëdha rreth ngjitësit optik Lidhja optike është një proces i rëndësishëm industrial që përfshin përdorimin e një xhami mbrojtës për të ngjitur një sistem ekrani. Ky proces delikat ka nevojë për një ngjitës unik dhe të besueshëm për t'u përfunduar plotësisht. Përdorimi i këtij mekanizmi special të lidhjes optike ndihmon në rritjen e lexueshmërisë së...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësit strukturor epoksi në Kinë

Si ngjitësi optik i shërimit me rreze UV ​​përmirëson performancën e lidhjes optike

Si e përmirëson performancën e ngjitjes optike me shërim me rreze UV ​​Ngjitësi optik i shërimit me UV është një lloj ngjitësi që përdoret në aplikimet e lidhjes optike. Lidhja optike është procesi i lidhjes së dy ose më shumë komponentëve optikë së bashku për të krijuar një pajisje optike të vetme me performancë të lartë. Performanca e optike...

Prodhuesit e ngjitësve epoksi me përbërës elektronikë me shkrirje të nxehtë industriale dhe ngjitës

Ngjitës optik i lidhjes: Një ndryshim i lojës në prodhimin e pajisjeve elektronike

Ngjitës optik i lidhjes: Një ndryshim i lojës në prodhimin e pajisjeve elektronike Pajisjet elektronike janë bërë pjesë integrale e jetës sonë të përditshme, nga telefonat inteligjentë te laptopët te televizorët. Ndërsa teknologjia vazhdon të përparojë, kërkesa për pajisje elektronike me cilësi të lartë me qëndrueshmëri dhe performancë të përmirësuar është rritur. Një nga kyçet...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të motorëve elektrikë industrialë

Mundësi të reja i presin prodhuesit elektronikë me ngjitës ngjitës të ekranit

Mundësi të reja i presin prodhuesit elektronikë me ngjitës të ngjitjes së ekranit Njësitë dhe ekranet e ekranit janë çelësi për produktet elektronike. Këta komponentë të rëndësishëm të shumë pajisjeve elektronike bëhen të mundura nga ngjitësit dhe ngjitësit superiorë. Si komponentë elektrikë të brishtë, ato formohen nga përdorimi i ngjitësve. Ngjitësit ngjitës të ekranit ndihmojnë prodhuesit e elektronikës...

A duhet të shpenzoni paratë tuaja për një ngjitës optik?

A duhet të shpenzoni paratë tuaja për një ngjitës optik? Përdorimi i ngjitësve optikë për lidhjen e komponentëve optikë po bëhet me shpejtësi rend i ditës. Ngjitësi i lidhjes optike tani po preferohet për aplikime optike. Është shumë më e vështirë të aplikosh ngjitës të përgjithshëm në një komponent optik.

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Ngjitës optik lidhës për refraksion të reduktuar

Ngjitës optik për përthyerje të reduktuar Ngjitësit e lidhjes optike përdoren gjerësisht në krijimin e paneleve, copëzave dhe monitorëve për të reduktuar shkëlqimin dhe thyerjen. Ngjitësit përdoren gjithashtu për të rritur qëndrueshmërinë për të reduktuar vandalizmin duke përmirësuar në të njëjtën kohë saktësinë e ekranit me prekje. Gjëja tjetër është...