Fillimi > Ngjitës me shkrirje të nxehtë
Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të motorëve elektrikë industrialë

10 prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirjes së nxehtë në Kinë

10 prodhuesit më të mirë të ngjitësve me shkrirje të nxehtë në Kinë Ngjitësit me shkrirje të nxehtë janë formulime të forta që kanë bazë polimerësh termoplastikë. Nuk ka tretës ose ujë të përfshirë. Këto shkrirje të nxehta janë të disponueshme në gjendje të ngurtë kur janë në temperaturën e dhomës. Ato aktivizohen duke u ngrohur mbi pikën e zbutjes.

10 prodhuesit kryesorë të ngjitësve me shkrirje të nxehtë në botë

Përfitimet që lidhen me punën me prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë industrialë të ngjitësve të shkrirjes së nxehtë

Përfitimet që lidhen me punën me prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë të ngjitësve me shkrirje të nxehtë industriale Ngjitësit janë substanca që përdoren për të lidhur artikuj të veçantë së bashku në një mënyrë që i reziston ndarjes. Në varësi të përbërjes së ngjitësve, produktet mund të përdoren për një gamë të gjerë...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit në Kinë dhe avantazhet e lidhura me to

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirë të nxehtë me ndjeshmëri ndaj presionit në Kinë dhe avantazhet përkatëse Ngjitësit me shkrirje të nxehtë të ndjeshme ndaj presionit quhen gjithashtu PSA. Ngjitësit e kësaj kategorie përdoren në industri të ndryshme, të tilla si montimi i ekraneve grafike, montimi i pajisjeve elektronike, paketimi i etiketimit dhe gjithçka tjetër në mes. Këto lloje të...

Ngjitës të shkrirë të nxehtë (HMAS) VS ngjitës të ndjeshëm ndaj presionit të shkrirjes së nxehtë (HMPSAS)

Ngjitësit e shkrirë të nxehtë (HMA) dhe ngjitësit e ndjeshëm ndaj presionit të shkrirjes së nxehtë (HMPSA) janë përdorur gjerësisht në prodhim për më shumë se 40 vjet. Pothuajse çdo industri, duke përfshirë paketimin, libërlidhjen, përpunimin e drurit, higjienën, ndërtimin, automobilat, elektronikën, prodhimin e këpucëve, petëzimin e tekstilit, montimin e produkteve, shiritat dhe etiketat përdorin gjerësisht ngjitës të shkrirë në nxehtësi. Cilat janë këto materiale? HMA...