DeepMaterial është prodhues dhe furnizues i materialeve për vazo pcb dhe furnizues të komponimeve të vazove në Kinë, prodhon epoksi epoksi për elektronikë, komponim vazosh silikoni për elektronikë, përbërës poliuretani për enë elektronike, komponim vazosh dhe kapsulë, përbërje epoksi epoksi, përbërje të pastër silikoni për tenxhere, komponim elektrik nënujor. ngjitës për elektronikën e vazove, elektronikën e vazos me ngjitës të nxehtë etj.

Veshje konformale e avancuar e DeepMaterial ngjitës dhe vazo me tre rezistencë. Ngjitësja mund të ndihmojë bordet e qarkut të printuar t'i rezistojnë goditjes termike, materialeve korrozive nga lagështia dhe kushteve të tjera të ndryshme të pafavorshme, në mënyrë që të sigurohet që produkti të ketë një jetë të gjatë shërbimi në mjedise të vështira aplikimi. Përbërja konformale e veshjes së DeepMaterial-it me ngjitës tre-provë është një material pa tretës, me përmbajtje të ulët VOC, i cili mund të përmirësojë efikasitetin e procesit dhe të marrë parasysh përgjegjësitë për mbrojtjen e mjedisit.

Përbërja konformale e shtresës ngjitëse me tre prova të DeepMaterial mund të përmirësojë forcën mekanike të produkteve elektronike dhe elektrike, të sigurojë izolim elektrik dhe të mbrojë kundër dridhjeve dhe goditjeve, duke siguruar kështu mbrojtje të plotë për bordet e qarkut të printuar dhe pajisjet elektrike.

Prodhuesit më të mirë të pajisjeve shtëpiake me temperaturë të lartë industriale të ngjitësve ngjitës pa zverdhje në MB

Materiali i vazos për elektronikë dhe si të zgjidhni më të mirën

Materiali i vazos për elektronikë dhe si të zgjidhni vazonë më të mirë mund të përkufizohet si procesi i mbushjes së një asambleje elektronike me një solid për të rritur nivelet e rezistencës. Njihet gjithashtu si embedment dhe i bën komponentët dhe montimet rezistente ndaj dridhjeve, goditjeve, agjentëve gërryes, kimikateve, ujit dhe...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

Faktorët që duhen marrë parasysh kur mbushni elektronikë me epoksi dhe materiale të tjera për vazo

Faktorët që duhen marrë parasysh kur mbushni elektronikën me epoksid dhe materiale të tjera vazo Potting përfshin zhytjen e asambleve elektronike në materialin e përbërë, duke e aplikuar të gjithë atë në zona të zgjedhura. Potting ofron mbrojtje kundër dridhjeve, goditjeve, lagështisë dhe agjentëve gërryes, ndër rreziqet e tjera. Epoksi është një nga materialet kryesore të përdorura në këtë metodë,...

prodhuesi më i mirë i ngjitësve të elektronikës industriale

Përbërja më e mirë e tenxhereve elektrike nënujore dhe mënyra e përdorimit

Përbërja më e mirë e vazove elektrike nënujore dhe mënyra e përdorimit të potsit është shumë e rëndësishme në mbajtjen e sigurt të komponentëve elektrikë. Metoda mbrojtëse është bërë e njohur pothuajse në të gjitha fushat dhe sistemet nënujore nuk kanë mbetur pas. Pavarësisht nëse sistemet tuaja përdoren nën ujë ose përballen me ekspozimin ndaj ujit gjatë funksionimit, ju...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Avantazhet e Përbërjes Elektronike të Potsimit dhe Materialit Epoksi të Vazove

Avantazhet e Përbërjes Elektronike të Vaksit dhe Materialit Epoksi të Vazove Komponentët elektronikë kanë nevojë për mbrojtje nga rreziqet e dëmshme mjedisore dhe elementet mekanike. Potting është një nga metodat për të arritur nivelet e nevojshme të mbrojtjes, edhe për komponentët e ndjeshëm. Në këtë proces, komponimet e lëngshme formojnë një shtresë të trashë mbi përbërësit që kanë nevojë për...

prodhuesit e ngjitësve të pajisjeve industriale

A është rrëshira epoksi në vazo për elektronikë një zgjedhje e mirë nga prodhuesit e epoksive në vazo?

A është rrëshira epoksi në vazo për elektronikë një zgjedhje e mirë nga prodhuesit e epoksive në vazo? Potting i referohet procesit të mbushjes së një asambleje elektronike duke përdorur një përbërje për të ndihmuar në rezistencën ndaj dridhjeve dhe goditjeve. Bëhet gjithashtu për të përjashtuar korrozionin dhe lagështinë. Kur një aplikacion është duke u dizajnuar, dhe aty...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Komponim i vazove poliuretani për elektronikë nga prodhuesit e komponimeve të poçeve poliuretani në Kinë

Përbërësi poliuretani për enët e elektronikës nga prodhuesit kinezë të komponimeve të vazove poliuretani Komponimet e kapsulës dhe vazos poliuretani kanë shumë përparësi, veçanërisht kur nevojitet një kurim i shpejtë në temperatura të ulëta. Kjo zgjidhje është më e mirë në krahasim me sistemet epoksi. Me poliuretanët, ka rezistencë më të mirë ndaj çarjeve dhe fleksibilitet. Ka edhe më të mirë...

en English
X