DeepMaterial është prodhues dhe furnizues i materialeve për vazo pcb dhe furnizues të komponimeve të vazove në Kinë, prodhon epoksi epoksi për elektronikë, komponim vazosh silikoni për elektronikë, përbërës poliuretani për enë elektronike, komponim vazosh dhe kapsulë, përbërje epoksi epoksi, përbërje të pastër silikoni për tenxhere, komponim elektrik nënujor. ngjitës për elektronikën e vazove, elektronikën e vazos me ngjitës të nxehtë etj.

Veshje konformale e avancuar e DeepMaterial ngjitës dhe vazo me tre rezistencë. Ngjitësja mund të ndihmojë bordet e qarkut të printuar t'i rezistojnë goditjes termike, materialeve korrozive nga lagështia dhe kushteve të tjera të ndryshme të pafavorshme, në mënyrë që të sigurohet që produkti të ketë një jetë të gjatë shërbimi në mjedise të vështira aplikimi. Përbërja konformale e veshjes së DeepMaterial-it me ngjitës tre-provë është një material pa tretës, me përmbajtje të ulët VOC, i cili mund të përmirësojë efikasitetin e procesit dhe të marrë parasysh përgjegjësitë për mbrojtjen e mjedisit.

Përbërja konformale e shtresës ngjitëse me tre prova të DeepMaterial mund të përmirësojë forcën mekanike të produkteve elektronike dhe elektrike, të sigurojë izolim elektrik dhe të mbrojë kundër dridhjeve dhe goditjeve, duke siguruar kështu mbrojtje të plotë për bordet e qarkut të printuar dhe pajisjet elektrike.

prodhuesi më i mirë i ngjitësve elektronikë

A është instalimi i pajisjeve elektronike në vazo me ngjitës të nxehtë ideal?

A është instalimi i pajisjeve elektronike në vazo me ngjitës të nxehtë ideal? Ngjitësi i nxehtë mund të jetë një zgjedhje e mirë nëse nevojat tuaja për vazo përfshijnë mbrojtjen e telit të bredhur. Kur vendosni të bëni një tenxhere me shkrirje të nxehtë, ka disa avantazhe që mund t'i shijoni mbi opsionet e tjera. Megjithatë, gjërat duhet të bëhen në mënyrë korrekte...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Mbushja e elektronikës me silikon për performancë më të mirë

Mbushja e elektronikës me silikon për performancë më të mirë Nëse dëshironi që elektronika juaj t'ju japë performanca të shkëlqyera dhe të zgjasë, duhet të përdorni silikone për kapsulim dhe vazo. Sot rreth nesh ka më shumë pajisje elektronike se kurrë më parë. Këto pajisje elektronike janë bërë pjesë e jetës sonë të përditshme në...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

Nevoja për ngjitës ngjitës për elektronikën e vazove

Nevoja për ngjitës ngjitës për elektronikën e vazove Potimi përfshin mbushjet e bëra duke përdorur një ngjitës ose përbërje vazo. Kur kjo është bërë, përbërësit zakonisht janë në një prerje ose strehim që duhet të mbushet me ngjitës. Prodhuesit më të mirë të ngjitësve epoksi strukturorë në Kinë Pse është i nevojshëm Pllakat e qarkut kanë disa...

Prodhuesi i ngjitësit epoksid me një përbërës

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë Përdorimi i një kompleksi vazo nënujore ju ndihmon të mbroni pajisjet elektrike, pajisjet dhe qarkun elektrik nga dëmtimi i ujit. Është e rëndësishme të gjesh një përbërje të besueshme të papërshkueshme nga uji që përdoret për bashkimin e kabllove dhe kapsulimin e sigurisë që duhet të zhytet në ujë. Aty...

Ngjitësja më e mirë epoksi për plastikën e automjeteve në metal

Materiali i përshtatshëm kapsulues dhe mbushës për komponentët elektronikë dhe PCB

Materiali i përshtatshëm i kapsulimit dhe mbushjes për komponentët elektronikë dhe PCB Kur zgjedh përbërjen e duhur të vazos, është e lehtë për një ekspert të vërejë shqetësimet dhe të bëjë disa rekomandime materiale. Një ekspert mund të sigurojë gjithashtu materiale për testim dhe të japë informacion në lidhje me forcën dielektrike, përçueshmërinë termike dhe ...

Prodhuesit më të mirë të pajisjeve shtëpiake me temperaturë të lartë industriale të ngjitësve ngjitës pa zverdhje në MB

Materiali i vazos për elektronikë dhe si të zgjidhni më të mirën

Materiali i vazos për elektronikë dhe si të zgjidhni vazonë më të mirë mund të përkufizohet si procesi i mbushjes së një asambleje elektronike me një solid për të rritur nivelet e rezistencës. Njihet gjithashtu si embedment dhe i bën komponentët dhe montimet rezistente ndaj dridhjeve, goditjeve, agjentëve gërryes, kimikateve, ujit dhe...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

Faktorët që duhen marrë parasysh kur mbushni elektronikë me epoksi dhe materiale të tjera për vazo

Faktorët që duhen marrë parasysh kur mbushni elektronikën me epoksid dhe materiale të tjera vazo Potting përfshin zhytjen e asambleve elektronike në materialin e përbërë, duke e aplikuar të gjithë atë në zona të zgjedhura. Potting ofron mbrojtje kundër dridhjeve, goditjeve, lagështisë dhe agjentëve gërryes, ndër rreziqet e tjera. Epoksi është një nga materialet kryesore të përdorura në këtë metodë,...

en English
X