Rasti në Gjermani: Ngjitës DeepMaterial për lidhjen magnetike të motorit elektrik

Në Gjermani, elektromotori është një industri e pjekur. Pra, magnetët janë kudo dhe po ashtu edhe lidhja e magnetit. Është një aplikacion i përdorur në një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë makineri elektrike, vegla elektrike, industrinë e automobilave, pajisje audio dhe video, pajisje shtëpiake dhe fusha të tjera. Prodhimi i e-motorëve, në veçanti, është një industri në lulëzim në të cilën lidhja e magnetit luan një rol jetik – veçanërisht kur bëhet fjalë për efikasitetin e drejtimit.

Për të përmbushur nevojat e prodhimit të klientëve gjermanë, DeepMaterial ofron një linjë gjithëpërfshirëse të ngjitësve për lidhje magnetike. Bashkuar me ekspertizën teknike dhe zgjidhjet e sistemit të pajisjeve me cilësi të lartë, ne mbështesim inxhinierët në procesin e tyre të projektimit dhe prodhimit.

Si funksionojnë ngjitësit me magnet?
Ngjitësit e lidhjes magnetike funksionojnë duke mbushur edhe boshllëqet më të vogla në mënyrë që të fiksojnë magnetin mirë në pozicionin e tij nëpërmjet një lidhjeje të qëndrueshme dhe me forcë të lartë.

Magnetët e përhershëm sipërfaqësor (SPM)

Magnetët janë të lidhur në sipërfaqen e jashtme të një rotori çeliku të laminuar që rrotullohet. Prandaj, ngjitësi duhet të jetë mjaft i fortë për t'i rezistuar forcës centrifugale.

Magnetët e brendshëm të përhershëm (IPM)

Magnetët janë të lidhur brenda rotorit ose statorit. Kjo zakonisht bëhet duke i hedhur magnetët në lojëra elektronike ekzistuese dhe duke i lidhur ato.

Ngjitës industrialë për ngjitjen e metaleve, qelqit, magnetit dhe montimit të motorëve
Ngjitëset metalike ose strukturore që trajtojnë me aktivizues sollën revolucionin teknologjik të njohur si "lidhja e ftohtë". Kjo lloj teknologjie shkurton kohën e montimit të lidhur me lidhjen industriale të metalit dhe xhamit dhe montimin e motorit dhe magnetit. Materialet kurohen pas ekspozimit ndaj rrezeve UV/dritës së dukshme, nxehtësisë (për zonat me hije) ose aktivizuesit (për sipërfaqet e errëta). Ngjitësit lidhin xhami, metal, plastikë, qeramikë, magnet, najlon të mbushur, plastikë fenolike dhe poliamide, si dhe nënshtresa të ndryshme. Koha e shpejtë e kurimit kursen hapësirën, punën dhe kostot e pajtueshmërisë rregullatore duke e bërë montimin e produktit më të lehtë dhe më efikas për prodhuesit.

Zgjidhjet e lidhjes së materialit janë superiore kundrejt metodave tradicionale (kapa ose susta)
Për shkak të ngarkesës uniforme të stresit dhe mbylljes së hendekut hermetik, ato shmangin dridhjet dhe korrozionin - duke zgjatur kështu jetëgjatësinë e pajisjes. Mirëdashësia e automatizimit lejon uljen e kostos dhe funksionimin e thjeshtuar.

Përfitimet e ngjitësve lidhës me magnet DeepMaterial:
· Parandalon boshllëqet e ajrit
· Shmang dridhjet
· I bën ato rezistente ndaj goditjeve
· Në krahasim: Metodat mekanike ndërhyjnë në fushën magnetike dhe gjithashtu do të vënë stres lokal në magnet (të prirur për t'u konsumuar). Gjithashtu, boshllëqet e ajrit do të çojnë në dridhje dhe mund të shkaktojnë formimin e xhepave të nxehtësisë (humbje efikasiteti).

Shpërndarja është çelësi i zgjidhjes DeepMaterial
Gjatë viteve të fundit, ne kemi projektuar, ndërtuar dhe integruar zgjidhje të avancuara pajisjesh për klientët tanë. Nga lëngjet e holla me ujë deri te pastat me viskozitet të lartë, duke trajtuar një shumëllojshmëri të gjerë ngjitësish, ngjitësesh dhe lëngjesh të tjera industriale si akrilikët, anaerobikët, cianoakrilatet dhe epoksidet.

Me zgjidhjet e sistemit të pajisjeve me cilësi të lartë DeepMaterial, ne ofrojmë një linjë të plotë, testime gjithëpërfshirëse dhe mbështetje inxhinierike globale në vend për të ndihmuar me konsultimin, riparimet, zhvillimin e produkteve të përbashkëta, dizajne me porosi dhe më shumë për t'iu përshtatur nevojave të klientëve tanë për lidhje magnetike.

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......
Na kontaktoni tani!