Film mbrojtës gjysmëpërçues

Fabrikimi i pajisjes gjysmëpërçuese fillon me depozitimin e filmave jashtëzakonisht të hollë të materialit në vaferë silikoni. Këto filma depozitohen një shtresë atomike në një kohë duke përdorur një proces të quajtur depozitimi i avullit. Matjet e sakta të këtyre filmave të hollë dhe kushtet e përdorura për t'i krijuar ato po bëhen gjithnjë e më kritike pasi pajisjet gjysmëpërçuese si ato që gjenden në çipat kompjuterikë tkurren. DeepMaterial bashkëpunoi me furnizuesit kimikë, prodhuesit e mjeteve të procesit të depozitimit dhe të tjerë në industri për të zhvilluar një skemë të avancuar të monitorimit dhe analizës së të dhënave të depozitimit të filmit të hollë që ofron një pamje shumë të përmirësuar të sistemeve dhe kimikateve që formojnë këto filma ultra të hollë.

DeepMaterial i ofron kësaj industrie mjete thelbësore të matjes dhe të dhënave që ndihmojnë në identifikimin e kushteve optimale të prodhimit. Rritja e shtresës së hollë të depozitimit të avullit varet nga shpërndarja e kontrolluar e prekursorëve kimikë në sipërfaqen e vaferës së silikonit.

Prodhuesit e pajisjeve gjysmëpërçuese përdorin metodat e matjes DeepMaterial dhe analizën e të dhënave për të përmirësuar sistemet e tyre për rritjen optimale të filmit të depozitimit të avullit. Për shembull, DeepMaterial zhvilloi një sistem optik që monitoron rritjen e filmit në kohë reale, me ndjeshmëri dukshëm më të lartë krahasuar me qasjet tradicionale. Me sisteme më të mira monitorimi, prodhuesit e gjysmëpërçuesve mund të eksplorojnë më me siguri përdorimin e prekursorëve të rinj kimikë dhe mënyrën se si shtresat e filmave të ndryshëm reagojnë me njëra-tjetrën. Rezultati është "receta" më të mira për filmat me vetitë ideale.

Paketimi gjysmëpërçues dhe testimi i filmit special për reduktimin e viskozitetit UV

Produkti përdor PO si material mbrojtës sipërfaqësor, i përdorur kryesisht për prerjen QFN, prerjen e nënshtresës së mikrofonit SMD, prerjen e nënshtresës FR4 (LED).

Film Mbrojtës PVC gjysmëpërçues me gërvishtje/dritëse LED/kristal rrotullues/riprintim

Film Mbrojtës PVC gjysmëpërçues me gërvishtje/dritëse LED/kristal rrotullues/riprintim