Film Mbrojtës Funksional

DeepMaterial është fokusuar në ofrimin e produkteve dhe zgjidhjeve të materialeve të aplikimit të ngjitësit dhe filmit për kompanitë e terminaleve të komunikimit dhe kompanitë e elektronikës së konsumit, kompanitë e paketimit dhe testimit të gjysmëpërçuesve dhe prodhuesit e pajisjeve të komunikimit.

Zgjidhjet funksionale të filmit mbrojtës DeepMaterial
Zgjidhjet funksionale të filmit mbrojtës mund të thjeshtojnë dhe rrisin efikasitetin e shumë proceseve të prodhimit.

Në shumë aplikacione inxhinierike, zgjidhjet e filmave mbrojtës tani po bëjnë punë që më parë kërkonin të gjithë komponentët e montimit. Këto produkte shumëplanëshe shpesh kombinojnë disa funksionalitete në një element të vetëm.

DeepMaterial siguron zgjidhje funksionale të filmit mbrojtës për të mbrojtur një gamë të gjerë sipërfaqesh, duke përfshirë përbërës të sapolyer, gjatë gjithë procesit tuaj dhe deri te tregtari. Këto filma mbrojtës hiqen pastër dhe lehtë, edhe pas ekspozimit të zgjatur ndaj elementeve.

Film mbrojtës funksional karakteristika
· Rezistent ndaj gërryerjes
· Rezistent ndaj kimikateve
· Rezistent ndaj gërvishtjeve
· Rezistent ndaj UV

Prandaj, ju mund të thjeshtoni proceset e ndryshme të prodhimit duke zgjedhur filma shumëfunksionalë. Filmat mbrojtës janë zgjidhja më e mirë për të mbrojtur produktin tuaj nga defektet.

Mbrojtësi Screen

Mbrojtësi i ekranit/ekranit të elektronikës konsumatore
· Rezistent ndaj gërryerjes
· Rezistent ndaj kimikateve
· Rezistent ndaj gërvishtjeve
· Rezistent ndaj UV

Film mbrojtës optik anti-statik i xhamit

Produkti është një film mbrojtës antistatik me pastërti të lartë, vetitë mekanike të produktit dhe qëndrueshmëria e madhësisë, i lehtë për t'u grisur dhe grisur pa lënë ngjitës të mbetur. Ka rezistencë të mirë ndaj temperaturave të larta dhe shkarkimeve. I përshtatshëm për transferimin e materialit, mbrojtjen e paneleve dhe skenarë të tjerë të përdorimit.

Xhami optik për reduktimin e ngjitjes UV

Filmi i zvogëlimit të ngjitjes me qelq optik DeepMaterial ofron refraksion të ulët të dyfishtë, qartësi të lartë, rezistencë shumë të mirë ndaj nxehtësisë dhe lagështisë dhe një gamë të gjerë ngjyrash dhe trashësish. Ne ofrojmë gjithashtu sipërfaqe kundër shkëlqimit dhe veshje përçuese për filtra të laminuar akrilik.