prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

A i bën materiali epoksi silikoni ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV?

A i bën materiali epoksi silikoni ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV? Ngjitësit e silikonit përdoren gjerësisht si agjentë lidhës për shkak të vetive të shumta pozitive. Ngjitësit janë të lehtë për t'u prodhuar, duke pasur parasysh se lënda e parë e përdorur në prodhimin e tyre prodhohet gjithmonë në vëllime të larta. Pra, është e kuptueshme pse...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve epoksi të bordit elektronik

Ngjitësit epoksid të shërueshëm UV janë të mirë për aplikime të ndryshme

Ngjitësit epoksid të shërueshëm me rreze UV ​​janë të mira për aplikime të ndryshme Epoksitë e shërueshme me UV përbëjnë disa nga alternativat më të mira ndaj produkteve tradicionale optike që kurohen në furrë. Epoksitë janë përgjithësisht të fotokurueshëm dhe të shpejtë në shërim, duke thjeshtuar shumë proceset e trajtimit, veçanërisht kur kemi të bëjmë me sisteme me një komponent. Sistemet me një komponentë kërkojnë...

Ngjitësja më e mirë e produkteve të plastikës për automobila në metal nga prodhuesit industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve epoksi

Ngjitësit më të mirë të shërueshëm UV nga prodhuesit e ngjitësve uv të Kinës deepmaterial

Ngjitësit më të mirë të kurueshëm UV Ngjitës nga prodhuesit e ngjitësve uv në Kinë deepmaterial Ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV mund të kurohen shpejt pas ekspozimit ndaj dritës në intensitetin dhe gjatësinë e duhur të valës. Këto janë ngjitës me një përbërës pa tretës dhe janë idealë për aplikime të ndryshme që përfshijnë plastikë dhe qelq që duhet të përcjellin dritë të dukshme ose UV...

en English
X