prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

A i bën materiali epoksi silikoni ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV?

A i bën materiali epoksi silikoni ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV? Ngjitësit e silikonit përdoren gjerësisht si agjentë lidhës për shkak të vetive të shumta pozitive. Ngjitësit janë të lehtë për t'u prodhuar, duke pasur parasysh se lënda e parë e përdorur në prodhimin e tyre prodhohet gjithmonë në vëllime të larta. Pra, është e kuptueshme pse...

Ngjitësja më e mirë e produkteve të plastikës për automobila në metal nga prodhuesit industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve epoksi

Ngjitësit më të mirë të shërueshëm UV nga prodhuesit e ngjitësve uv të Kinës deepmaterial

Ngjitësit më të mirë të kurueshëm UV Ngjitës nga prodhuesit e ngjitësve uv në Kinë deepmaterial Ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV mund të kurohen shpejt pas ekspozimit ndaj dritës në intensitetin dhe gjatësinë e duhur të valës. Këto janë ngjitës me një përbërës pa tretës dhe janë idealë për aplikime të ndryshme që përfshijnë plastikë dhe qelq që duhet të përcjellin dritë të dukshme ose UV...

Ngjitësja më e mirë e produkteve të plastikës për automobila në metal nga prodhuesit industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve epoksi

Gama e produkteve ngjitëse ngjitëse silikoni me kurim të dyfishtë UV

Gama e produkteve të ngjitësve ngjitës silikoni me kurim të dyfishtë UV Ngjitësit silikoni të kurimit me UV ofrojnë një kurë me shpejtësi të lartë brenda temperaturave të ulëta. Lidhja e kryqëzuar inicohet nga drita përmes reaksioneve fotokimike në vend të nxehtësisë. Ky ngjitës mund të përpunohet përmes derdhjes me injeksion ose nxjerrje. Ngjitësi silikoni i kurimit UV mund të përdoret në aplikime të ndryshme.

en English
X