Ngjitësja më e mirë epoksi për plastikën e automjeteve në metal

Materiali i përshtatshëm kapsulues dhe mbushës për komponentët elektronikë dhe PCB

Materiali i përshtatshëm i kapsulimit dhe mbushjes për komponentët elektronikë dhe PCB Kur zgjedh përbërjen e duhur të vazos, është e lehtë për një ekspert të vërejë shqetësimet dhe të bëjë disa rekomandime materiale. Një ekspert mund të sigurojë gjithashtu materiale për testim dhe të japë informacion në lidhje me forcën dielektrike, përçueshmërinë termike dhe ...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

Faktorët që duhen marrë parasysh kur mbushni elektronikë me epoksi dhe materiale të tjera për vazo

Faktorët që duhen marrë parasysh kur mbushni elektronikën me epoksid dhe materiale të tjera vazo Potting përfshin zhytjen e asambleve elektronike në materialin e përbërë, duke e aplikuar të gjithë atë në zona të zgjedhura. Potting ofron mbrojtje kundër dridhjeve, goditjeve, lagështisë dhe agjentëve gërryes, ndër rreziqet e tjera. Epoksi është një nga materialet kryesore të përdorura në këtë metodë,...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Avantazhet e Përbërjes Elektronike të Potsimit dhe Materialit Epoksi të Vazove

Avantazhet e Përbërjes Elektronike të Vaksit dhe Materialit Epoksi të Vazove Komponentët elektronikë kanë nevojë për mbrojtje nga rreziqet e dëmshme mjedisore dhe elementet mekanike. Potting është një nga metodat për të arritur nivelet e nevojshme të mbrojtjes, edhe për komponentët e ndjeshëm. Në këtë proces, komponimet e lëngshme formojnë një shtresë të trashë mbi përbërësit që kanë nevojë për...

en English
X