prodhuesit e ngjitësve të pajisjeve industriale

Kuptimi i ngjitësve të ndryshëm shërues UV

Kuptimi i ngjitësve të ndryshëm shërues me rreze UV ​​A jeni i hutuar se cilin ngjitës shërues UV të përdorni? A keni marrë mostra të një numri ngjitësish për shërimin me rreze UV ​​dhe nuk jeni 100% i sigurt për ndonjë prej tyre? Kjo është mirëkuptim nëse jeni i ri në zgjidhje të tilla ngjitëse. Kjo është arsyeja pse ky postim do të jetë...

Ngjitësja më e mirë e produkteve të plastikës për automobila në metal nga prodhuesit industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve epoksi

Këshilla për lidhjen UV të xhamit me metalin: një udhëzues hap pas hapi

Këshilla për lidhjen e xhamit me metalin UV: Një udhëzues hap pas hapi Lidhja e xhamit UV me metalin është një proces kritik në shumë industri, nga prodhimi dhe ndërtimi te automobilat dhe madje edhe hapësirat ajrore. Aftësia për të krijuar një lidhje të fortë dhe të përhershme midis këtyre dy materialeve është thelbësore për krijimin e një game të gjerë...

Furnizuesit kryesorë të ngjitësit UV: Gjetja e ngjitësve me cilësi më të mirë

Furnizuesit kryesorë të ngjitësit UV: Gjetja e ngjitësve me cilësi më të mirë Ngjitësi UV, i shkurtër për ngjitësin ultravjollcë, është një lloj ngjitësi që shërohet shpejt kur ekspozohet ndaj dritës ultravjollcë. Është një ngjitës i gjithanshëm dhe efikas që përdoret gjerësisht në industri të ndryshme, si elektronikë, pajisje mjekësore, automobila, hapësirë ​​ajrore dhe...

Ngjitësja më e mirë për magnet në metal dhe xhami

Ngjitës strukturorë ngjitës me rreze UV ​​dhe përdorimet e tyre për elektronikë

Ngjitësit strukturorë për shërimin me UV Sialantët dhe përdorimet e tyre për elektronikë Ngjitësit për shërim me rreze UV ​​referohen gjithashtu si ngjitës me dritë. Ata përdorin burime rrezatimi si drita për të filluar procesin e kurimit. Kur kjo ndodh, një lidhje e përhershme formohet pa aplikim të nxehtësisë duke përdorur kiminë e radikaleve të lira. Ngjitësja më e mirë e motorit elektrik industrial...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve ngjitës për shërimin e UV-së së Kinës për xhami në metal dhe aplikimi i ngjitësve ngjitës UV

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës për xhami në metal dhe aplikimi i ngjitësve ngjitës UV Ngjitësit për shërimin me UV mund të jenë me bazë epoksi ose akrilate, të cilët polimerizohen. Kjo është arsyeja pse ata mund të kurohen përmes rrezatimit duke përdorur burime sociale të dritës UV. Ngjitësit përdoren në mjedise industriale në shumicën e...

en English
X