Prodhuesit më të mirë ngjitës epoksi industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve në SHBA

A ngjiten më mirë ngjitësit strukturorë të shërimit me rreze UV ​​se metodat konvencionale të fiksimit?

A ngjiten më mirë ngjitësit strukturorë të shërimit me rreze UV ​​se metodat konvencionale të fiksimit? Ngjitësit strukturorë kanë forcë të jashtëzakonshme dhe mund të lidhin materiale strukturore si druri dhe metali për një kohë të gjatë, edhe kur nyjet janë të ekspozuara ndaj ngarkesave të rënda. Këto ngjitëse janë zakonisht për aplikime inxhinierike dhe industriale, sepse ato janë...

Ngjitësja më e mirë e produkteve të plastikës për automobila në metal nga prodhuesit industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve epoksi

Ngjitësit më të mirë të shërueshëm UV nga prodhuesit e ngjitësve uv të Kinës deepmaterial

Ngjitësit më të mirë të kurueshëm UV Ngjitës nga prodhuesit e ngjitësve uv në Kinë deepmaterial Ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV mund të kurohen shpejt pas ekspozimit ndaj dritës në intensitetin dhe gjatësinë e duhur të valës. Këto janë ngjitës me një përbërës pa tretës dhe janë idealë për aplikime të ndryshme që përfshijnë plastikë dhe qelq që duhet të përcjellin dritë të dukshme ose UV...

Ngjitësja më e mirë për magnet në metal dhe xhami

Ngjitës strukturorë ngjitës me rreze UV ​​dhe përdorimet e tyre për elektronikë

Ngjitësit strukturorë për shërimin me UV Sialantët dhe përdorimet e tyre për elektronikë Ngjitësit për shërim me rreze UV ​​referohen gjithashtu si ngjitës me dritë. Ata përdorin burime rrezatimi si drita për të filluar procesin e kurimit. Kur kjo ndodh, një lidhje e përhershme formohet pa aplikim të nxehtësisë duke përdorur kiminë e radikaleve të lira. Ngjitësja më e mirë e motorit elektrik industrial...

en English
X