Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Komponim i vazove poliuretani për elektronikë nga prodhuesit e komponimeve të poçeve poliuretani në Kinë

Përbërësi poliuretani për enët e elektronikës nga prodhuesit kinezë të komponimeve të vazove poliuretani Komponimet e kapsulës dhe vazos poliuretani kanë shumë përparësi, veçanërisht kur nevojitet një kurim i shpejtë në temperatura të ulëta. Kjo zgjidhje është më e mirë në krahasim me sistemet epoksi. Me poliuretanët, ka rezistencë më të mirë ndaj çarjeve dhe fleksibilitet. Ka edhe më të mirë...

en English
X