Prodhuesit më të mirë të ngjitësve pas instalimit industrial

Kompanitë dhe furnizuesit më të mirë të ngjitësit epoksi për t'u marrë parasysh për prodhimin tuaj elektronik

Kompanitë dhe furnizuesit kryesorë të ngjitësit epoksid që duhet të merren parasysh për prodhimin tuaj elektronik Ngjitësi epoksid është një lloj i popullarizuar i agjentit ngjitës që përdoret në industri të ndryshme, duke përfshirë ndërtimin, automobilat dhe hapësirën ajrore. Është një ngjitës me dy pjesë i përbërë nga një rrëshirë dhe ngurtësues. Këto tentojnë të punojnë së bashku për të krijuar një...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit

Si të gjeni një prodhues dhe furnizues të mirë të rrëshirës epokside në Kinë?

Si të gjeni një prodhues dhe furnizues të mirë të rrëshirës epokside në Kinë? Ngjitësit dhe rrëshirat përdoren gjerësisht në shumë produkte, duke përfshirë elektronikë, produkte dentare dhe bojë. Ato kanë shumë përdorime, por kryesoret janë ngjitja dhe ofrimi i veshjeve dhe shtresave mbrojtëse. Rrëshirat vijnë në lloje të ndryshme dhe...

en English
X