prodhuesit e ngjitësve të pajisjeve industriale

A është rrëshira epoksi në vazo për elektronikë një zgjedhje e mirë nga prodhuesit e epoksive në vazo?

A është rrëshira epoksi në vazo për elektronikë një zgjedhje e mirë nga prodhuesit e epoksive në vazo? Potting i referohet procesit të mbushjes së një asambleje elektronike duke përdorur një përbërje për të ndihmuar në rezistencën ndaj dridhjeve dhe goditjeve. Bëhet gjithashtu për të përjashtuar korrozionin dhe lagështinë. Kur një aplikacion është duke u dizajnuar, dhe aty...

en English
X