Prodhuesit më të mirë ngjitës epoksi industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve në SHBA

A ngjiten më mirë ngjitësit strukturorë të shërimit me rreze UV ​​se metodat konvencionale të fiksimit?

A ngjiten më mirë ngjitësit strukturorë të shërimit me rreze UV ​​se metodat konvencionale të fiksimit? Ngjitësit strukturorë kanë forcë të jashtëzakonshme dhe mund të lidhin materiale strukturore si druri dhe metali për një kohë të gjatë, edhe kur nyjet janë të ekspozuara ndaj ngarkesave të rënda. Këto ngjitëse janë zakonisht për aplikime inxhinierike dhe industriale, sepse ato janë...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

A i bën materiali epoksi silikoni ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV?

A i bën materiali epoksi silikoni ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV? Ngjitësit e silikonit përdoren gjerësisht si agjentë lidhës për shkak të vetive të shumta pozitive. Ngjitësit janë të lehtë për t'u prodhuar, duke pasur parasysh se lënda e parë e përdorur në prodhimin e tyre prodhohet gjithmonë në vëllime të larta. Pra, është e kuptueshme pse...

en English
X