prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Ngjitës optik lidhës për refraksion të reduktuar

Ngjitës optik për përthyerje të reduktuar Ngjitësit e lidhjes optike përdoren gjerësisht në krijimin e paneleve, copëzave dhe monitorëve për të reduktuar shkëlqimin dhe thyerjen. Ngjitësit përdoren gjithashtu për të rritur qëndrueshmërinë për të reduktuar vandalizmin duke përmirësuar në të njëjtën kohë saktësinë e ekranit me prekje. Gjëja tjetër është...

en English
X