prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Ngjitës optik lidhës për refraksion të reduktuar

Ngjitës optik për përthyerje të reduktuar Ngjitësit e lidhjes optike përdoren gjerësisht në krijimin e paneleve, copëzave dhe monitorëve për të reduktuar shkëlqimin dhe thyerjen. Ngjitësit përdoren gjithashtu për të rritur qëndrueshmërinë për të reduktuar vandalizmin duke përmirësuar në të njëjtën kohë saktësinë e ekranit me prekje. Gjëja tjetër është...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve pas instalimit industrial

Opsionet dhe përfitimet e ngjitësit të lidhjes optike

Opsionet dhe përfitimet e ngjitësit të lidhjes optike Lidhja optike është vendi ku xhami mbrojtës ngjitet në një ekran për ta bërë atë të lexueshëm kur instalohet në mjedise të jashtme me lagështirë. Nëse do të përdorni ekrane normale jashtë, shumë faktorë përfundojnë duke ndikuar në lexueshmërinë. Çështjet e zakonshme janë kondensimi dhe mjegulla brenda...

en English
X