Prodhuesit më të mirë të ngjitësit dhe ngjitësve për ngjitjen e paneleve diellore fotovoltaike

Veçoritë dhe aplikimi i veshjeve konformale epokside të shërueshme me UV

Veçoritë dhe aplikimi i veshjeve konformale epokside të shërueshme me UV Veshja UV mund të përkufizohet si trajtim sipërfaqësor që shërohet duke përdorur rrezatim ultravjollcë për të krijuar një lidhje midis nënshtresave. Shtresa lidhëse që rezulton mund të jetë mbrojtëse ose të ofrojë ngjitjen e nevojshme midis sipërfaqeve. Veshjet UV gjithashtu mund të mbrojnë fshikëzat e poshtme...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve epoksi të bordit elektronik

Ngjitësit epoksid të shërueshëm UV janë të mirë për aplikime të ndryshme

Ngjitësit epoksid të shërueshëm me rreze UV ​​janë të mira për aplikime të ndryshme Epoksitë e shërueshme me UV përbëjnë disa nga alternativat më të mira ndaj produkteve tradicionale optike që kurohen në furrë. Epoksitë janë përgjithësisht të fotokurueshëm dhe të shpejtë në shërim, duke thjeshtuar shumë proceset e trajtimit, veçanërisht kur kemi të bëjmë me sisteme me një komponent. Sistemet me një komponentë kërkojnë...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve ngjitës për shërimin e UV-së së Kinës për xhami në metal dhe aplikimi i ngjitësve ngjitës UV

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës për xhami në metal dhe aplikimi i ngjitësve ngjitës UV Ngjitësit për shërimin me UV mund të jenë me bazë epoksi ose akrilate, të cilët polimerizohen. Kjo është arsyeja pse ata mund të kurohen përmes rrezatimit duke përdorur burime sociale të dritës UV. Ngjitësit përdoren në mjedise industriale në shumicën e...

en English
X