Prodhuesit më të mirë ngjitës epoksi industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve në SHBA

A ngjiten më mirë ngjitësit strukturorë të shërimit me rreze UV ​​se metodat konvencionale të fiksimit?

A ngjiten më mirë ngjitësit strukturorë të shërimit me rreze UV ​​se metodat konvencionale të fiksimit? Ngjitësit strukturorë kanë forcë të jashtëzakonshme dhe mund të lidhin materiale strukturore si druri dhe metali për një kohë të gjatë, edhe kur nyjet janë të ekspozuara ndaj ngarkesave të rënda. Këto ngjitëse janë zakonisht për aplikime inxhinierike dhe industriale, sepse ato janë...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

A i bën materiali epoksi silikoni ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV?

A i bën materiali epoksi silikoni ngjitësit më të mirë të shërueshëm me UV? Ngjitësit e silikonit përdoren gjerësisht si agjentë lidhës për shkak të vetive të shumta pozitive. Ngjitësit janë të lehtë për t'u prodhuar, duke pasur parasysh se lënda e parë e përdorur në prodhimin e tyre prodhohet gjithmonë në vëllime të larta. Pra, është e kuptueshme pse...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve epoksi të bordit elektronik

Ngjitësit epoksid të shërueshëm UV janë të mirë për aplikime të ndryshme

Ngjitësit epoksid të shërueshëm me rreze UV ​​janë të mira për aplikime të ndryshme Epoksitë e shërueshme me UV përbëjnë disa nga alternativat më të mira ndaj produkteve tradicionale optike që kurohen në furrë. Epoksitë janë përgjithësisht të fotokurueshëm dhe të shpejtë në shërim, duke thjeshtuar shumë proceset e trajtimit, veçanërisht kur kemi të bëjmë me sisteme me një komponent. Sistemet me një komponentë kërkojnë...

Ngjitësja më e mirë e produkteve të plastikës për automobila në metal nga prodhuesit industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve epoksi

Gama e produkteve ngjitëse ngjitëse silikoni me kurim të dyfishtë UV

Gama e produkteve të ngjitësve ngjitës silikoni me kurim të dyfishtë UV Ngjitësit silikoni të kurimit me UV ofrojnë një kurë me shpejtësi të lartë brenda temperaturave të ulëta. Lidhja e kryqëzuar inicohet nga drita përmes reaksioneve fotokimike në vend të nxehtësisë. Ky ngjitës mund të përpunohet përmes derdhjes me injeksion ose nxjerrje. Ngjitësi silikoni i kurimit UV mund të përdoret në aplikime të ndryshme.

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve ngjitës për shërimin e UV-së së Kinës për xhami në metal dhe aplikimi i ngjitësve ngjitës UV

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës për xhami në metal dhe aplikimi i ngjitësve ngjitës UV Ngjitësit për shërimin me UV mund të jenë me bazë epoksi ose akrilate, të cilët polimerizohen. Kjo është arsyeja pse ata mund të kurohen përmes rrezatimit duke përdorur burime sociale të dritës UV. Ngjitësit përdoren në mjedise industriale në shumicën e...

en English
X