Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Rëndësia e Kompleksit Potting PCB në industrinë elektronike

Rëndësia e Kompleksit Potting PCB në industrinë elektronike PCB është një komponent shumë delikat i një pajisjeje elektronike. Për shkak të natyrës së tij delikate, duhet të mbrohet nga rreziqet e jashtme. Pllakat e qarkut të printuar (PCB) përdoren për të vendosur disa nga pjesët më kritike të...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit në Kinë

Përfitimet e jashtëzakonshme të Përbërjes së Potting me PCB për të cilat mund të mos jeni të vetëdijshëm

Përfitimet e jashtëzakonshme të komponimit të vazos me PCB për të cilat mund të mos jeni të vetëdijshëm Teknika të ndryshme të pompimit po bëhen të famshme për mbrojtjen e komponentëve elektronikë dhe elektrikë të llojeve të ndryshme. Një mbrojtje e tillë nevojitet për të mbrojtur komponentët nga goditjet, lagështia, dridhjet, temperatura ekstreme, agjentët gërryes, plakja e korrozionit, plasaritjet dhe të tjera. Kjo pjesë do të...

en English
X