prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

Si të gjeni ngjitësin e duhur për lidhjen e çipit për çipin dhe mikroçipin e kartave inteligjente

Si të gjeni ngjitësin e duhur për ngjitjen e çipit për çipin dhe mikroçipin e kartave inteligjente Në montimin e çipit me rrotullim, çipi duhet të përmbyset në mënyrë që ngjitësi të jetë në kontakt drejtpërdrejt me tabelën e qarkut. Kjo lejon montim më të vogël të çipit, si dhe densitet të drejtpërdrejtë të sinjalit. Në montimin e çipit,...

Prodhuesi i ngjitësit epoksid me një përbërës

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë Përdorimi i një kompleksi vazo nënujore ju ndihmon të mbroni pajisjet elektrike, pajisjet dhe qarkun elektrik nga dëmtimi i ujit. Është e rëndësishme të gjesh një përbërje të besueshme të papërshkueshme nga uji që përdoret për bashkimin e kabllove dhe kapsulimin e sigurisë që duhet të zhytet në ujë. Aty...

en English
X