Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit në Kinë

Përfitimet e jashtëzakonshme të Përbërjes së Potting me PCB për të cilat mund të mos jeni të vetëdijshëm

Përfitimet e jashtëzakonshme të komponimit të vazos me PCB për të cilat mund të mos jeni të vetëdijshëm Teknika të ndryshme të pompimit po bëhen të famshme për mbrojtjen e komponentëve elektronikë dhe elektrikë të llojeve të ndryshme. Një mbrojtje e tillë nevojitet për të mbrojtur komponentët nga goditjet, lagështia, dridhjet, temperatura ekstreme, agjentët gërryes, plakja e korrozionit, plasaritjet dhe të tjera. Kjo pjesë do të...

Prodhuesi i ngjitësit epoksid me një përbërës

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë Përdorimi i një kompleksi vazo nënujore ju ndihmon të mbroni pajisjet elektrike, pajisjet dhe qarkun elektrik nga dëmtimi i ujit. Është e rëndësishme të gjesh një përbërje të besueshme të papërshkueshme nga uji që përdoret për bashkimin e kabllove dhe kapsulimin e sigurisë që duhet të zhytet në ujë. Aty...

Prodhuesit më të mirë të pajisjeve shtëpiake me temperaturë të lartë industriale të ngjitësve ngjitës pa zverdhje në MB

Materiali i vazos për elektronikë dhe si të zgjidhni më të mirën

Materiali i vazos për elektronikë dhe si të zgjidhni vazonë më të mirë mund të përkufizohet si procesi i mbushjes së një asambleje elektronike me një solid për të rritur nivelet e rezistencës. Njihet gjithashtu si embedment dhe i bën komponentët dhe montimet rezistente ndaj dridhjeve, goditjeve, agjentëve gërryes, kimikateve, ujit dhe...

en English
X