Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Një përmbledhje e procesit të nënmbushjes BGA dhe jo përcjellëse nëpërmjet mbushjes

Një përmbledhje e procesit të nënmbushjes BGA dhe paketimit të çipeve jo përçues Via Fill Flip i ekspozon çipat ndaj stresit mekanik për shkak të mospërputhjes së gjerë të koeficientit të zgjerimit termik midis çipave të silikonit dhe nënshtresës. Kur ka një ngarkesë të lartë termike, mospërputhja streson çipat, duke e bërë kështu besueshmërinë një shqetësim.

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Mbushja e elektronikës me silikon për performancë më të mirë

Mbushja e elektronikës me silikon për performancë më të mirë Nëse dëshironi që elektronika juaj t'ju japë performanca të shkëlqyera dhe të zgjasë, duhet të përdorni silikone për kapsulim dhe vazo. Sot rreth nesh ka më shumë pajisje elektronike se kurrë më parë. Këto pajisje elektronike janë bërë pjesë e jetës sonë të përditshme në...