Prodhuesi i ngjitësit epoksid me një përbërës

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë

Komponimi ideal i vazove elektrike nënujor i papërshkueshëm nga uji për elektronikë Përdorimi i një kompleksi vazo nënujore ju ndihmon të mbroni pajisjet elektrike, pajisjet dhe qarkun elektrik nga dëmtimi i ujit. Është e rëndësishme të gjesh një përbërje të besueshme të papërshkueshme nga uji që përdoret për bashkimin e kabllove dhe kapsulimin e sigurisë që duhet të zhytet në ujë. Aty...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

Faktorët që duhen marrë parasysh kur mbushni elektronikë me epoksi dhe materiale të tjera për vazo

Faktorët që duhen marrë parasysh kur mbushni elektronikën me epoksid dhe materiale të tjera vazo Potting përfshin zhytjen e asambleve elektronike në materialin e përbërë, duke e aplikuar të gjithë atë në zona të zgjedhura. Potting ofron mbrojtje kundër dridhjeve, goditjeve, lagështisë dhe agjentëve gërryes, ndër rreziqet e tjera. Epoksi është një nga materialet kryesore të përdorura në këtë metodë,...

prodhuesit e ngjitësve të pajisjeve industriale

A është rrëshira epoksi në vazo për elektronikë një zgjedhje e mirë nga prodhuesit e epoksive në vazo?

A është rrëshira epoksi në vazo për elektronikë një zgjedhje e mirë nga prodhuesit e epoksive në vazo? Potting i referohet procesit të mbushjes së një asambleje elektronike duke përdorur një përbërje për të ndihmuar në rezistencën ndaj dridhjeve dhe goditjeve. Bëhet gjithashtu për të përjashtuar korrozionin dhe lagështinë. Kur një aplikacion është duke u dizajnuar, dhe aty...

en English
X