Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Rëndësia e Kompleksit Potting PCB në industrinë elektronike

Rëndësia e Kompleksit Potting PCB në industrinë elektronike PCB është një komponent shumë delikat i një pajisjeje elektronike. Për shkak të natyrës së tij delikate, duhet të mbrohet nga rreziqet e jashtme. Pllakat e qarkut të printuar (PCB) përdoren për të vendosur disa nga pjesët më kritike të...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësit strukturor epoksi në Kinë

Çfarë është më e fortë: Super ngjitës apo epoksi?

Çfarë është më e fortë: Super ngjitës apo epoksi? Super Glue Super Glue është një ngjitës që përdoret për të lidhur dy sipërfaqe së bashku. Është një produkt shumë i përdorur që gjendet në shumë shtëpi dhe biznese. Super Glue është bërë nga një substancë e quajtur cianoakrilate, e cila është një rrëshirë sintetike. Kjo rrëshirë është...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit në Kinë

Çfarë zam është më thelbësor se ngjitësi super?

Çfarë zam është më thelbësor se ngjitësi super? Çfarë është ngjitësi? Një substancë ngjitëse që përdoret për ngjitjen e gjërave së bashku quhet ngjitës. Zakonisht bëhet nga pjesë të kafshëve ose bimëve. Për shembull, mund të bëni ngjitës nga lëkura, kockat dhe tendinat e kafshëve. Mund ta bëni edhe nga bishtat,...

en English
X