Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Një përmbledhje e procesit të nënmbushjes BGA dhe jo përcjellëse nëpërmjet mbushjes

Një përmbledhje e procesit të nënmbushjes BGA dhe paketimit të çipeve jo përçues Via Fill Flip i ekspozon çipat ndaj stresit mekanik për shkak të mospërputhjes së gjerë të koeficientit të zgjerimit termik midis çipave të silikonit dhe nënshtresës. Kur ka një ngarkesë të lartë termike, mospërputhja streson çipat, duke e bërë kështu besueshmërinë një shqetësim.

en English
X