Prodhuesit më të mirë të ngjitësit dhe ngjitësve për ngjitjen e paneleve diellore fotovoltaike

Llojet e materialeve të veshjes konformale të pllakave të qarkut PCB për prodhimin e montimit të PCB-ve

Llojet e materialeve të veshjes konformale të pllakës së qarkut PCB Për prodhimin e montimit të PCB-ve Veshja konforme e pllakave të qarkut është procesi i përdorimit të shtresave speciale të rrëshirës në pllakat e qarkut për t'i mbrojtur ato nga elementët e dëmshëm mjedisor. Filmat polimerikë janë të hollë dhe kryesisht transparentë, kështu që ju mund të shihni përbërësit ...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit në Kinë

Si të vlerësoni veshjen më të mirë konformale silikoni?

Si të vlerësoni veshjen më të mirë konformale silikoni për PCB? Ekziston një shumëllojshmëri e produkteve të veshjes konformale silikoni në treg. Vetitë kimike të ndryshme të produkteve do të plotësojnë kërkesa të ndryshme në industri të ndryshme. Materiali që zgjidhni duhet të varet nga kërkesat e aplikimit dhe mund të kontrolloni...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të motorëve elektrikë industrialë

Çfarë është veshja konformale silikoni për PCB

Çfarë është veshja konformale silikoni për PCB Qarku elektronik mund të dëmtohet nga korrozioni nëse ka një shtresë uji me kondensim të vazhdueshëm. Disa jone të tretur janë gjithçka që duhet për të filluar reaksionet elektrokimike, duke gërryer metalet në tabelë ose duke krijuar rrjedhje elektrike midis përçuesve. Për të zgjatur...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit

Pse duhet të përdorni veshje konformale për të mbrojtur tabelat elektronike të qarkut PCB

Pse duhet të përdorni veshje konformale për të mbrojtur pllakat e qarkut PCB elektronike Pllaka e qarkut është pjesa më thelbësore e dizajnit elektronik. Ai është përgjegjës për bartjen e sinjaleve elektrike drejt dhe nga pllaka amë, kartat periferike dhe furnizimi me energji elektrike, në mënyrë që ato të mund të kryejnë funksionet e tyre të caktuara. Pa një...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin UV të Kinës

Çfarë është veshja konformale silikoni për mbrojtjen e pllakës së qarkut PCB të elektronikës?

Çfarë është Mbrojtja e Pllakës së Qarkut të PCB-ve të PCB-së silikoni për veshjen konformale? Ky artikull do të përcaktojë veshjen konformale silikoni për PCB dhe do t'u përgjigjet shumë pyetjeve të bëra gjerësisht. Ne do të themi se çfarë është një shtresë konformale silikoni, si mund të ndihmojë elektronikën tuaj dhe pse mund t'ju nevojitet. Çfarë është veshja konformale silikoni? Konforme...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Veshje konformale akrilike kundër silikonit: cilat veshje konformale janë të përshtatshme për ju?

Veshje konformale akrilike kundër silikonit: cilat veshje konformale janë të përshtatshme për ju? Veshjet konformale akrilike dhe silikoni janë mënyra të shkëlqyera për të mbrojtur pajisjet tuaja elektronike dhe pajisjet e tjera. Por cila është e duhura për ju? Përgjigja varet nga disa faktorë, duke përfshirë materialin e pajisjes suaj, gjendjen tuaj dhe atë që shpresoni...