Prodhuesi i ngjitësit epoksid me një përbërës

Veshje epokside e kurueshme me rreze UV ​​me cilësi të lartë për PCB

Veshje epokside me cilësi të lartë UV e shërueshme për pcb Epoksi është një nga rrëshirat më të njohura që përdoret në shumë aplikime sot. Veshjet epokside të shërueshme me UV po krijohen sot për të përmbushur kërkesat specifike. Nëse keni një projekt specifik, mund të merrni një ngjitës. Gjithçka që duhet të bëni është të...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësit dhe ngjitësve për ngjitjen e paneleve diellore fotovoltaike

Llojet e materialeve të veshjes konformale të pllakave të qarkut PCB për prodhimin e montimit të PCB-ve

Llojet e materialeve të veshjes konformale të pllakës së qarkut PCB Për prodhimin e montimit të PCB-ve Veshja konforme e pllakave të qarkut është procesi i përdorimit të shtresave speciale të rrëshirës në pllakat e qarkut për t'i mbrojtur ato nga elementët e dëmshëm mjedisor. Filmat polimerikë janë të hollë dhe kryesisht transparentë, kështu që ju mund të shihni përbërësit ...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit

Pse duhet të përdorni veshje konformale për të mbrojtur tabelat elektronike të qarkut PCB

Pse duhet të përdorni veshje konformale për të mbrojtur pllakat e qarkut PCB elektronike Pllaka e qarkut është pjesa më thelbësore e dizajnit elektronik. Ai është përgjegjës për bartjen e sinjaleve elektrike drejt dhe nga pllaka amë, kartat periferike dhe furnizimi me energji elektrike, në mënyrë që ato të mund të kryejnë funksionet e tyre të caktuara. Pa një...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Çfarë është veshja konformale poliuretani dhe cili është qëllimi i tij?

Çfarë është veshja konformale poliuretani dhe cili është qëllimi i tij? Veshje konformale poliuretani është izolim që formon film të lëngshëm i spërkatur mbi komponentët elektrikë për t'i mbajtur ato të freskëta dhe të thata. Veshje konformale poliuretani pengon korrozionin kur përdoret si një shtresë e poshtme në sipërfaqet metalike. Çfarë është veshja konformale poliuretani dhe cili është qëllimi i tij...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve elektronikë në Kinë

Veshje konformale akrilike kundër silikonit: cilat veshje konformale janë të përshtatshme për ju?

Veshje konformale akrilike kundër silikonit: cilat veshje konformale janë të përshtatshme për ju? Veshjet konformale akrilike dhe silikoni janë mënyra të shkëlqyera për të mbrojtur pajisjet tuaja elektronike dhe pajisjet e tjera. Por cila është e duhura për ju? Përgjigja varet nga disa faktorë, duke përfshirë materialin e pajisjes suaj, gjendjen tuaj dhe atë që shpresoni...

en English
X