Furnizuesit kryesorë të ngjitësit UV: Gjetja e ngjitësve me cilësi më të mirë

Furnizuesit kryesorë të ngjitësit UV: Gjetja e ngjitësve me cilësi më të mirë Ngjitësi UV, i shkurtër për ngjitësin ultravjollcë, është një lloj ngjitësi që shërohet shpejt kur ekspozohet ndaj dritës ultravjollcë. Është një ngjitës i gjithanshëm dhe efikas që përdoret gjerësisht në industri të ndryshme, si elektronikë, pajisje mjekësore, automobila, hapësirë ​​ajrore dhe...

Ngjitësja më e mirë për magnet në metal dhe xhami

Ngjitës strukturorë ngjitës me rreze UV ​​dhe përdorimet e tyre për elektronikë

Ngjitësit strukturorë për shërimin me UV Sialantët dhe përdorimet e tyre për elektronikë Ngjitësit për shërim me rreze UV ​​referohen gjithashtu si ngjitës me dritë. Ata përdorin burime rrezatimi si drita për të filluar procesin e kurimit. Kur kjo ndodh, një lidhje e përhershme formohet pa aplikim të nxehtësisë duke përdorur kiminë e radikaleve të lira. Ngjitësja më e mirë e motorit elektrik industrial...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve ngjitës për shërimin e UV-së së Kinës për xhami në metal dhe aplikimi i ngjitësve ngjitës UV

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës për xhami në metal dhe aplikimi i ngjitësve ngjitës UV Ngjitësit për shërimin me UV mund të jenë me bazë epoksi ose akrilate, të cilët polimerizohen. Kjo është arsyeja pse ata mund të kurohen përmes rrezatimit duke përdorur burime sociale të dritës UV. Ngjitësit përdoren në mjedise industriale në shumicën e...

en English
X