Paketa BGA Epoxy Underfill

Lëngshmëri e lartë

Pastërti e lartë

Sfidat
Produktet elektronike të hapësirës ajrore dhe navigimit, automjetet motorike, automobilat, ndriçimi LED i jashtëm, energjia diellore dhe ndërmarrjet ushtarake me kërkesa të larta besueshmërie, pajisjet e rrjetit të saldimit (BGA/CSP/WLP/POP) dhe pajisjet speciale në bordet e qarkut janë të gjitha përballë mikroelektronikës. Tendenca e miniaturizimit dhe PCB-të e hollë me trashësi më të vogël se 1.0 mm ose nënshtresat e montimit fleksibël me densitet të lartë, lidhjet e saldimit midis pajisjeve dhe nënshtresave bëhen të brishta nën stresin mekanik dhe termik.

Zgjidhjet
Për paketimin BGA, DeepMaterial ofron një zgjidhje të procesit të nënmbushjes - nënmbushje inovative e rrjedhës kapilar. Mbushësi shpërndahet dhe aplikohet në skajin e pajisjes së montuar, dhe "efekti kapilar" i lëngut përdoret për të bërë ngjitësin të depërtojë dhe të mbushë pjesën e poshtme të çipit, dhe më pas nxehet për të integruar mbushësin me nënshtresën e çipit, nyjet e saldimit dhe substrati PCB.

Përparësitë e procesit të nënmbushjes së DeepMaterial
1. Rrjedhshmëri e lartë, pastërti e lartë, me një komponent, mbushje e shpejtë dhe aftësi e shpejtë e kurimit të komponentëve me zë jashtëzakonisht të mirë;
2. Mund të formojë një shtresë mbushëse të poshtme uniforme dhe pa boshllëqe, e cila mund të eliminojë stresin e shkaktuar nga materiali i saldimit, të përmirësojë besueshmërinë dhe vetitë mekanike të përbërësve dhe të sigurojë mbrojtje të mirë për produktet nga rënia, përdredhja, dridhja, lagështia , etj.
3. Sistemi mund të riparohet dhe tabela e qarkut mund të ripërdoret, gjë që kursen shumë kostot.

Deepmaterial është kurë me temperaturë të ulët bga chip rrokullisje me nënmbushje pcb epoksi procesi i materialit ngjitës ngjitës prodhues dhe furnizues të materialeve të veshjes së nënmbushjes rezistente ndaj temperaturës, furnizimi me komponime epoksi nënmbushëse me një komponent, kapsulant epoksi me nënmbushje, materiale kapsulimi nën mbushje për çipin e rrokullisjes në bordin e qarkut elektronik pcb, epoxy materialet e nënmbushjes së çipave dhe kapsulimit të kallirit dhe kështu me radhë.

en English
X