Aplikimi i Energjisë së Erës Fotovoltaike të Produkteve ngjitëse DeepMaterial

Ngjitës me performancë të lartë për montimin e syzeve inteligjente
Deepmaterial i ofron industrisë së turbinave me erë zgjidhje lidhëse, mbyllëse, amortizuese dhe përforcuese nga themeli deri te maja e tehut.

Tregu global i energjisë së rinovueshme po rritet me shpejtësi për shkak të nevojës për burime alternative të energjisë për të zëvendësuar burimet tradicionale të energjisë me furnizime të kufizuara. Inovacioni është në ballë të kësaj rritjeje, duke ruajtur sigurinë dhe kosto-efektivitetin e teknologjive të reja.

Shiritat me performancë të lartë përdoren gjerësisht në tregun e energjisë së rinovueshme për shkak të shkathtësisë së tyre dhe shumëllojshmërisë së vetive. Ky postim në blog do të diskutojë disa nga aplikacionet ku përdoret shiriti në tregun e energjisë së rinovueshme.

Energjia e erës
Energjia e erës është procesi i përdorimit të rrjedhës së ajrit përmes turbinave të erës për të gjeneruar energji elektrike. Ai është një burim popullor i energjisë së rinovueshme sepse nuk prodhon gazra serë dhe nuk kërkon shumë hapësirë.

Energjia e erës ka disa të meta, dhe shiriti po përdoret për të ndihmuar në kapërcimin e disa prej tyre. Turbinat me erë shpesh vendosen në disa nga mjediset më të ashpra në botë, nga shkretëtirat deri në mes të detit, gjë që mund t'i sjellë pak stres turbinave.

Filmat mbrojtës përdoren për të siguruar mbrojtje për fletët e turbinave me erë që i nënshtrohen mjediseve të vështira.

Gjeneratorët Vortex optimizojnë rrjedhën e ajrit rreth rrënjës së tehut, të lidhur me shirit me performancë të lartë dhe ato përdoren gjithashtu në dizajnet e avionëve për aplikime të ngjashme.

Turbinat me erë mund të jenë gjithashtu një burim zhurme dhe dridhjesh. Dhëmbjet janë projektuar për të reduktuar zhurmën e tehut dhe për të përmirësuar ngritjen e fuqisë dhe janë të siguruara me shirit me performancë të lartë. Produkti është i përshtatshëm për instalimin në fabrikë dhe aplikimet e rinovimit për shkak të ngjitjes së tij të shkëlqyer në temperatura nën zero.

Për të optimizuar koeficientët e ngritjes, zvarritjes dhe momentit, kapakët Gurney janë ngjitur në sipërfaqen e tehut duke përdorur shirit me performancë të lartë.