Fillimi > blogs

Blogs & Lajme

DeepMaterial, si prodhues industrial i ngjitësve epoksi, ne kemi humbur kërkimet në lidhje me epoksidin e ulët, ngjitësin jopërçues për elektronikë, epoksidin jopërçues, ngjitësit për montimin elektronik, ngjitësin nënmbushje, epoksidin me indeks të lartë thyerjeje. Bazuar në këtë, ne kemi teknologjinë më të fundit të ngjitësit industrial epoksi.

Deepmaterial është prodhues dhe furnizues i ngjitësve reaktivë të ndjeshëm ndaj presionit të shkrirjes së nxehtë, që prodhon ngjitës epoksi me një përbërës, ngjitës me shkrirje të nxehtë, ngjitës për shërimin UV, ngjitës optik me indeks të lartë thyerjeje, ngjitës magnetik, ngjitës strukturor plastik më të mirë të papërshkueshëm nga uji për ngjitësin e metaleve dhe ngjitësit. ,Ngjitës elektronik për elektromotor dhe mikromotor në pajisje shtëpiake

DeepMaterial është fokusuar në teknologjinë më të fundit të gjysmëpërçuesve dhe ne gjithmonë zhvillojmë ngjitësin epoksi për paketimin dhe testimin e produkteve më të fundit elektrike.

prodhuesit më të mirë të ngjitësve epoksi të bordit elektronik

Gjithçka që duhet të dini për ngjitësin plastik epoksi të automobilave nga plastika në metal

Gjithçka që duhet të dini për ngjitësin epoksid plastik të automobilave Ngjitësja e plastikës në metal Kur bëhet fjalë për riparimet e automobilave, përdorimi i ngjitësit të duhur mund të bëjë ndryshimin. Vitet e fundit, ngjitësi epoksi i plastikës së automobilave është bërë një zgjedhje gjithnjë e më popullore për shkak të forcës, qëndrueshmërisë dhe shkathtësisë së tij. Por...

Prodhuesit më të mirë ngjitës epoksi industrialë të ngjitësve dhe ngjitësve në SHBA

Ngjitës për lidhjen e lenteve përdoret në industrinë moderne të elektronikës

Ngjitës për lentet që përdoret në industrinë moderne të elektronikës Ngjitësit për lidhjen e lenteve nevojiten në pajisjet moderne elektronike. Tregu për pajisje të ndryshme celulare është pjekur shumë gjatë viteve. Kjo ka çuar në pritshmëri më të larta për sa i përket fuqisë, funksionalitetit dhe pamjes. Prodhuesit i janë përgjigjur kësaj nevoje në...

Prodhuesit më të mirë të ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit në Kinë

Ngjitësja më e mirë për opsionet e fibrave optike nga prodhuesi i ngjitësit DeepMaterial

Ngjitësja më e mirë për opsionet e fibrave optike nga prodhuesi i ngjitësve DeepMaterial Përdorimi i ngjitësve të duhur për të montuar përbërësit e fibrave optike përmirëson performancën dhe besueshmërinë. Gjithashtu kursen shumë shpenzime dhe kohë. Ngjitësit për komponentët e fibrave optike mund të funksionojnë në shumicën e nënshtresave plastike, qeramikës, metalit dhe xhamit. The...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve epoksi të bordit elektronik

Ngjitës dhe kapsulantë të bashkangjitur gjysmëpërçues hibride mikroelektronikë në inovacion

Ngjitës dhe kapsulues gjysmëpërçues hibridë të bashkangjitur me mikroelektronikë në inovacion Ngjitësit dhe kapsuluesit e mikroelektronikës nevojiten gjatë montimit. DeepMaterial është përfshirë në mënyrë aktive në zhvillimin e formulimeve më të mira që mund të përdoren për të prodhuar pajisje efikase, të thjeshta, më të shpejta, më të lehta, më të holla dhe më të vogla. Mikroelektronika ka fituar popullaritet të madh në industri....

Prodhuesi i ngjitësit epoksid me një përbërës

Ngjitësit e mikroelektronikës me përçueshmëri termike dhe kapsulantët që lidhen në mikroelektronikë dhe fotonik

Ngjitësit dhe kapsulantët e mikroelektronikës me përçueshmëri termike që lidhen në mikroelektronikë dhe fotonik Bota e elektronikës është rritur jashtëzakonisht shumë dhe sot, ne kemi mikroelektronikë që po ndryshojnë mënyrën se si ne mendojmë dhe e shikojmë jetën. Për shkak të rëndësisë së tyre, ka pasur nevojë për zhvillimin e ngjitësve mikroelektronikë me cilësi më të lartë...

prodhuesit më të mirë të ngjitësve për shërimin me UV të Kinës

Ngjitës optik lidhës për refraksion të reduktuar

Ngjitës optik për përthyerje të reduktuar Ngjitësit e lidhjes optike përdoren gjerësisht në krijimin e paneleve, copëzave dhe monitorëve për të reduktuar shkëlqimin dhe thyerjen. Ngjitësit përdoren gjithashtu për të rritur qëndrueshmërinë për të reduktuar vandalizmin duke përmirësuar në të njëjtën kohë saktësinë e ekranit me prekje. Gjëja tjetër është...

prodhuesi më i mirë i ngjitësve elektronikë

Nevoja për ngjitës mikro LED për lidhjen dhe procesin e prodhimit me mikro led

Nevoja për ngjitësin mikro LED për lidhjen dhe procesin e prodhimit me mikro led Ne nuk mund ta kundërshtojmë faktin që bota po ndryshon me një ritëm të shpejtë. Për shkak të kësaj, gjërat po bëhen më të vogla dhe më të mira në çdo kuptim. Teknologjia na ka prezantuar me mikro-LED dhe mikroelektronikë, të cilat janë...

Kompanitë më të mira të ngjitësve optikë për kurimin elektronik UV në Kinë

Zgjidhje ngjitëse fotovoltaike për sistemet më të mira diellore nga prodhuesit e bojrave fotovoltaike

Zgjidhje ngjitëse fotovoltaike për sistemet më të mira diellore nga prodhuesit e bojrave fotovoltaike Në tregun e energjisë diellore, gjërat janë bërë më të mëdha dhe më të mira. Shumë njerëz tani po përqafojnë energjinë e rinovueshme, gjë që është e mrekullueshme nëse duam të shmangim efektet e ngrohjes globale. Energjia diellore është energjia kryesore dhe më e...

en English
X