Aplikime ngjitëse industriale

DeepMaterial është kurë me temperaturë të ulët bga chip rrokullisje nënmbushjeje pcb epoksi procesi i materialit ngjitës ngjitës, furnizon pajisje industriale ngjitës strukturor ngjitës epoksi, zam ngjitës rrëshirë epoksi me indeks të ulët thyerjeje, ngjitës optik xhami me indeks të lartë thyerjeje për ngjitësin më të mirë të xhamit plastik, në motorët elektrikë dhe mikroelektronikë

Deepmaterial ofron ngjitës elektronikë dhe produkte dhe zgjidhje të materialeve të aplikimit elektronik me film të hollë për kompanitë e terminaleve të komunikimit, kompanitë e elektronikës së konsumit, kompanitë e paketimit dhe testimit të gjysmëpërçuesve dhe prodhuesit e pajisjeve të komunikimit, për të zgjidhur klientët e sipërpërmendur në mbrojtjen e procesit, lidhjen e produktit me precizion të lartë , dhe performanca elektrike. Kërkesa për zëvendësim të brendshëm për mbrojtje, mbrojtje optike, etj.

Pasqyrë e aplikimeve për ngjitës
Ngjitësit industrialë kanë shumë aplikime. Kjo reflektohet në gamën e produkteve të ngjitësve të Deepmaterial, e cila ofron zgjidhjen perfekte për çdo aplikim ngjitjeje.

Fushat kryesore të aplikimit janë:

Montimi i telefonit inteligjent

Asambleja e Power Bank

Montimi i laptopit dhe tabletit

Lidhja e modulit të kamerës

Mbushja e Çipit / Paketimi

Asambleja e Elektronikës së Konsumatorit

Montimi i orës inteligjente

Ekrani i montimit të ekranit

Asambleja e pajisjeve shtëpiake

Lidhja e kufjeve Bluetooth

Asambleja e makinave elektrike

Asambleja e cigareve elektronike

Asambleja e Kryetarit të zgjuar

Montimi i syzeve inteligjente

Energjia e Erës fotovoltaike

Lidhja e motorit me mini dridhje

Lidhja magnetike e hekurit

Lidhja me induktor

Çdo ditë, klientët tanë mbështeten tek ne për të ofruar zgjidhje inovative për të përmirësuar performancën e përgjithshme të produkteve të tyre. Ekspertiza e dëshmuar e Deepmaterial dhe lidershipi në industri na lejojnë të zhvillojmë teknologji të fundit dhe zgjidhje të provuara që japin rezultate në një gamë të gjerë tregjesh. Nëpërmjet kërkimeve të vazhdueshme në këto fusha, ne po zhvillojmë vazhdimisht përmirësime inovative të procesit për të dhënë rezultatet që ju nevojiten.

Ne punojmë shumë për të përmirësuar produktet tuaja dhe për të optimizuar proceset tuaja të prodhimit.

Deepmaterial jo vetëm që ofron një gamë të gjerë ngjitësish industriale, por edhe një shërbim të plotë këshillimi për ngjitësin, duke marrë parasysh nevojat specifike të klientëve. Inxhinierët tanë të aplikimit të ngjitësit konsultohen me kompanitë për kërkesat e tyre individuale dhe i mbështesin ato në gjetjen e zgjidhjes së përsosur të shiritit të ndjeshëm ndaj presionit për aplikimin dhe procesin e tyre.

Ngjitësit më të mirë për elektronikë
Në botën e sotme të elektronikës, qëllimi është të sigurohet që pritshmëritë e përdoruesve të fundit të përmbushen pa asnjë kompromis. Prodhuesit e këtyre pajisjeve/pajisjeve po bëjnë gjithçka që është e mundur për t'u siguruar që po përdorin materialet më të mira. Një shembull tipik janë ngjitësit.

Në rast se nuk e dini, rolet e ngjitësve në komponentët elektronikë vështirë se mund të injorohen ose të mbitheksohen. Për shembull, ato janë perfekte për bashkimin e pjesëve të tilla si lavamanët e nxehtësisë, paketat, nënshtresat, komponentët dhe mbulesat gjysmëpërçuese. Në përgjithësi, ngjitësit përdoren për lidhjen e komponentëve të montimit në sipërfaqe, për ngjitjen në vazo dhe për ngjitjen e telit.

Çfarë jeni gati për të zbuluar
Qëllimi kryesor i këtij postimi është të zbulojë disa nga llojet më të mira të ngjitësve që përdoren në prodhimin e elektronikës. Në fund, do të shihni pse DeepMaterial është një nga kompanitë më të njohura dhe më të besuara për të marrë artikuj të tillë.

Ngjitës për shërimin me rreze UV
Këta mund të quhen gjithashtu si ngjitës lehtësues. Në këtë rast, procesi fillon përmes dritës UV. Mund të ndodhë edhe nëpërmjet burimeve të tjera të rrezatimit. Lidhja e përhershme zakonisht formohet pa u aplikuar nxehtësi. Ngjitësit për shërim UV përmbajnë një komponent të njohur si "promotor fotokimik". Pasi të goditet nga rrezet UV, ai (promotori) më pas do të degradohet në radikale të lira. Disa përdorime të ngjitësve shërues me UV në lidhje me elektronikën janë kapsulimi, maskimi, guarnicioni, mbushja në vazo, shënimi i komponentëve, ngjitja dhe montimi.

Ngjitës me veshje konformale
Këto lloje ngjitëse janë shumë të dobishme. Për shembull, ato priren të ofrojnë mbrojtje maksimale për qarqet elektronike nga mjediset që mund të duken të ashpra. Mund të jetë për shkak të lagështisë së lartë, temperaturave të ndryshme dhe ndotësve të ajrit. Veshjet konformale janë zakonisht të llojeve të ndryshme si paryleni (XY), rrëshirë silikoni (SR), rrëshirë akrilike (AR), rrëshirë epoksi (ER) dhe rrëshirë uretani (UR).

Ngjitës strukturor të lidhjes
Këto ngjitëse janë të dobishme kur bëhet fjalë për mbajtjen së bashku të nënshtresave. Mund të jenë dy ose edhe më shumë nënshtresa të cilat janë nën stres. Me pak fjalë, roli i tyre kryesor është të lidhin nyjet. Në shumicën e rasteve, nyjet janë shumë të rëndësishme për funksionin e përgjithshëm si dhe strukturën e një produkti. Çdo dështim mund të jetë katastrofik. Ngjitësit strukturorë të lidhjes priren të parandalojnë një gjë të tillë.

Si të merrni të gjitha këto ngjitëse
Është një gjë për të blerë ngjitës. Megjithatë, është diçka krejtësisht ndryshe që ato u shërbejnë qëllimeve të tyre. DeepMaterial është vendi i duhur për të blerë ngjitës të cilësisë premium. Këto përdoren nga prodhuesit kryesorë të elektronikës nga pjesë të ndryshme të botës. Për vite me radhë, ne kemi arritur të bashkojmë disa nga produktet dhe zgjidhjet më të mira si ngjitësi me fibra xhami, paketa BGA nën mbushje dhe më shumë. Produktet tona mund të përdoren për gamë të ndryshme aplikacionesh si telefonat inteligjentë, pajisje shtëpiake, elektronikë të konsumit dhe laptopë.

Të interesuar për Mbështetjen ngjitëse? Kontaktoni ekspertët tanë të ngjitësit!
Ekspertët tanë të qendrës së aplikimit ndihmojnë kompanitë në mbarë botën për të optimizuar proceset e prodhimit dhe për të përmirësuar performancën dhe pamjen e produkteve të tyre.

Nëse jeni duke kërkuar për një alternativë ndaj teknikave tradicionale të bashkimit si vida, ribatina ose zam i lëngshëm, ose keni vështirësi në gjetjen e ngjitësit ideal për aplikimin tuaj specifik, konsulentët tanë të ngjitësit mund të ndihmojnë në dhënien e këshillave dhe ekspertizës së duhur. Mësoni nga ekipi ynë se si të gjeni zgjidhje efektive ngjitëse për një sërë aplikimesh ngjitëse si ngjitja, maskimi, paketimi, fiksimi, riparimi, shënimi, mbrojtja dhe grumbullimi.

Përdorni formularin e kontaktit më poshtë për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona ngjitëse ose për të marrë ndihmë me pyetjet tuaja të aplikimit.

en English
X