Prodhuesit më të mirë të ngjitësit dhe ngjitësve për ngjitjen e paneleve diellore fotovoltaike

Komponimi i pastër elektronik i vazove dhe rëndësia e tyre

Qartë komponim elektronik për tenxhere dhe rëndësinë e tyre

Kur doni të mbroni asambletë LED dhe ato elektronike nga mjedisi, dridhjet dhe goditjet, kapsulimi dhe mbushja janë metodat më të mira. Kur keni një aplikacion që ju duhet ta shihni, është më mirë të gjeni një produkt optikisht të pastër. Kjo siguron që ju të mund të shihni përmes materialit.

Konsiderata për të bërë

Ndonjëherë, ne nuk mund ta fshehim qarkun. Aplikimet më të zakonshme për komponimet e qarta elektronike të potsit është vendi ku qarku ka LED të nevojshme për ndriçim. Kjo mbulon shumë gjëra, duke përfshirë pishtarët, semaforët dhe gjithçka.

prodhuesit e ngjitësve të pajisjeve industriale
prodhuesit e ngjitësve të pajisjeve industriale

Ju mund të keni nevojë të përdorni komponime të poçes optike kur elektronika ka ekrane ose drita treguese dhe ato duhet të shihen. Ka raste kur keni nevojë për dritë për të kaluar përmes materialit. Kjo është veçanërisht kur keni sensorë.

Të gjitha këto mund të nevojiten, por ju ende duhet të siguroheni që qarku të jetë i mbrojtur nga mjedisi. Për ta bërë atë siç duhet, mund të zgjidhni të përdorni mbyllje që kanë dritare të qarta ose të gjeni një rrëshirë të pastër për t'i vendosur ato.

Mbrojtja nga faktorët e mjedisit

Mund të jetë e nevojshme të mbroni montimet tuaja nga kimikatet, dridhjet, ndikimet, presioni, lagështia, mbeturinat dhe pluhuri. Lloji i mbrojtjes që nevojitet nga kapsulimi ose mbushja duhet të përcaktohet bazuar në mjedisin përfundimtar ku produkti duhet të funksionojë.

Në rastin e dritës së pishinës nënujore, keni nevojë për diçka që është tërësisht e papërshkueshme nga uji. Ai gjithashtu duhet t'i rezistojë kimikateve të tilla si klori dhe të tjerëve të përdorur në një mjedis të tillë. Ndriçimi i brendshëm nuk ka nevojë për shumë nga ajo rezistencë ndaj ujit dhe kimikateve. Mund të jetë e nevojshme për komponimet e vazove të jenë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe të forta nëse mund të vandalizohen ose të ecin.

Pas vlerësimit mjedisor, është e rëndësishme të merret parasysh sektori i produktit. Nëse është sektori ushtarak që ka nevojë për ndriçim të anijeve luftarake, do t'ju duhet një kompleks që është i besueshëm, i qëndrueshëm dhe i aftë për të trajtuar ashpërsinë. Ekzistojnë standarde specifike për pajisjet mjekësore dhe sektorë të tjerë. Kjo është diçka që duhet përcaktuar përpara se të bëhet një zgjedhje.

Specifikimi i ngjitësit optik

Pasi të keni përcaktuar nivelin e mbrojtjes që ju nevojitet dhe vlerësimi është bërë me sukses, tani duhet të filloni të gjeni kiminë më të përshtatshme që do t'ju lejojë të merrni qartësinë e dëshiruar dhe një material që nuk zverdhet. Ju duhet të merrni parasysh përfitimet e procesit.

Për komponimet e qarta të vazove, ekzistojnë kimi të ndryshme që mund të merrni parasysh. Kjo përfshin poliuretane, epokside, silikone dhe akrilike UV. Të gjitha komponimet janë të shkëlqyera. Çdo material ka grupin e vet të mirat dhe të këqijat. Këto duhet të peshohen siç duhet për të përcaktuar opsionin më të mirë për nevojat tuaja.

Për qartësi, duhet të provoni poliuretani. Kjo për shkak se ato janë rezistente ndaj rrezeve ultraviolet, kanë çmime të arsyeshme dhe janë të gjithanshme. Kjo do të thotë se ato mund të jenë të qëndrueshme ndaj ngjyrave pa u zverdhur. Pas pjekjes, komponimet janë shumë të forta dhe elastike.

Problemi i vetëm me poliuretanët është ndjeshmëria e tyre ndaj lagështirës përpara se të thahen. Ata duhet të thahen plotësisht gjatë aplikimit dhe ruajtjes.

prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit
prodhuesit më të mirë të ngjitësve të shkrirë të nxehtë të ndjeshëm ndaj presionit

Prodhuesi më i mirë

Nëse dëshironi komponime me cilësi të lartë për aplikimet tuaja, materiali i thellë është prodhuesi më i mirë për të punuar. Tashmë kemi vite që jemi në treg. Ne jemi në pozicionin më të mirë për të furnizuar saktësisht atë që nevojitet për aplikimin tuaj. Ne mund t'i bëjmë me porosi përbërjet edhe për ju.

Për më shumë komponim i pastër elektronik për potting dhe rëndësinë e tyre, ju mund të bëni një vizitë në DeepMaterial në https://www.epoxyadhesiveglue.com/category/pcb-potting-material/ për më shumë informacion.

është shtuar në karrocën tuaj.
Shikoje
en English
X