prodhuesit më të mirë të ngjitësve epoksi të bordit elektronik

Ngjitësit epoksid të shërueshëm UV janë të mirë për aplikime të ndryshme

Ngjitësit epoksid të shërueshëm UV janë të mirë për aplikime të ndryshme

Epoksitë e shërueshme me rreze ultraviolet përbëjnë disa nga alternativat më të mira për produktet optike tradicionale që kurohen në furrë. Epoksitë janë përgjithësisht të fotokurueshëm dhe të shpejtë në shërim, duke thjeshtuar shumë proceset e trajtimit, veçanërisht kur kemi të bëjmë me sisteme me një komponent. Sistemet me një përbërës nuk kërkojnë përzierje dhe shërim brenda sekondave ose vetëm disa minutave. Jetëgjatësia e tyre e pakufizuar në tenxhere i ka bërë gjithashtu ato me kosto efektive, edhe për projekte të vogla.

prodhuesi më i mirë i ngjitësve elektronikë
prodhuesi më i mirë i ngjitësve elektronikë

Ngjitësit UV bëjnë të mundur dhe të lehtë përafrimin, ngjitjen, pozicionimin dhe kontrollin e rrjedhës së materialit epoksi në zonat e kërkuara. Pjesët që kërkojnë lidhje mund të grumbullohen dhe kurohen në grupe të mëdha, dhe kjo lehtëson përpunimin e produkteve në aplikime të ndryshme duke ofruar besueshmëri aq të mirë sa opsionet tradicionale të forcimit termik. Ngjitës epoksi të shërueshëm me UV kanë një reputacion për përdorim industrial; ato janë të përshtatshme edhe për aplikime të pajisjeve mjekësore, montimit të PCB-ve dhe fibrave optike. Në aplikimet e fibrave optike, për shembull, mund të përdorni epoksi në:

  • Kordoni dhe kabllot me fibra optike
  • Komponentët dhe bashkimi i fibrave optike
  • Aplikacione fotonike dhe kamerash
  • Mbajtja e lenteve
  • Sensorë dhe detektorë rrezatimi

Ngjitësit e shërueshëm UV nga epoksidi ofrojnë lidhje me precizion të lartë për optikën dhe fibrat optike. Ju mund të përdorni lehtësisht një llambë me pika UV për të kuruar lidhjen. Karakteristikat e tjera që e bëjnë Ngjitës epoksi të shërueshëm me UV të përshtatshme për aplikime të ndryshme janë:

Transmetim i shkëlqyer – Ngjitësit epoksi kanë një transmetim deri në 98% në shtresa të trasha. Është një veçori që bën të mundur plotësimin e boshllëqeve shpejt dhe me lehtësi pa cenuar funksionalitetin e komponentëve.

Kurim i shpejtë – Ngjitësit që trajtojnë UV-në përgjithësisht preferohen për shkak të shpejtësisë së tyre të kurimit. Epoksi në fakt mund të para-kurohet brenda sekondave dhe mund të shërohet plotësisht brenda disa minutave. Një llambë UV 100 mW mund të jetë gjithçka që ju nevojitet për të arritur lidhjen e fortë që kërkoni. Epoksitë gjithashtu errësohen, që do të thotë se lidhja e kryqëzuar vazhdon edhe pasi burimi i dritës është fikur. Fotoiniciatori gjeneron një iniciator acidi, i cili vazhdon pas fikjes së dritës, duke lejuar kështu shërimin e hijes në një shkallë të vogël.

Obligacione me cilësi të lartë – Ngjitësit epoksi të shërueshëm me UV ofrojnë lidhje me cilësi të lartë që janë po aq të larta dhe të besueshme në performancë. Ngjitësit janë krijuar për të ofruar qartësi optike dhe më pak sforcim dhe gaz. Ky funksion është veçanërisht i rëndësishëm në fibrat optike, optikën komerciale, hapësirën ajrore dhe aplikimet ushtarake.

Tkurrja mesatare – Epoksitë UV kanë tkurrje të ulët nga 1 deri në 5%. Kjo nuk është aq e keqe sa ngjitësit akrilate, tkurrja e të cilave mund të shkojë deri në 15%. Kur ka tkurrje të ulët, rezultati është stresi i brendshëm i ulët, dhe ai, nga ana tjetër, ndihmon në rritjen e ngjitjes. Ngjitësit epoksi nuk i nënshtrohen frenimit të oksigjenit siç ndodh me sistemet akrilate. Besueshmëria dhe ngjitja e ngjitësve epoksi janë në një nivel tjetër; ju merrni vetëm rezultate të shkëlqyera çdo herë.

Ngjitës epoksi të shërueshëm me UV ofrojnë lidhje të shkëlqyera të kërkuara në aplikime serioze. DeepMaterial prodhon disa nga ngjitësit më të mirë epoksi që mund t'ju nevojiten për çdo aplikim. Kompania ka një reputacion për ngjitësit falë produkteve me cilësi të lartë që prodhon. Punoni me më të mirët për të marrë rezultatet më të mira të lidhjes në çdo zonë të caktuar!

Prodhuesit më të mirë të ngjitësit strukturor epoksi në Kinë
Prodhuesit më të mirë të ngjitësit strukturor epoksi në Kinë

Për më shumë ngjitës epoksi të shërueshëm me rreze UV zam janë të mirë për aplikime të ndryshme, ju mund të bëni një vizitë në DeepMaterial në https://www.epoxyadhesiveglue.com/why-you-should-pick-uv-curable-epoxy-adhesive-from-uv-cure-epoxy-resin-manufacturer/ për më shumë informacion.

është shtuar në karrocën tuaj.
Shikoje
en English
X