Ngjitës argjendi përcjellës me bazë epokside

Ngjitësi argjendi DeepMaterial Conductive është një ngjitës epoksi/silikoni i modifikuar me një përbërës i zhvilluar për paketimin e qarkut të integruar dhe burimet e reja të dritës LED, industritë e pllakave fleksibël të qarkut (FPC). Pas pjekjes, produkti ka përçueshmëri të lartë elektrike, përçueshmëri të nxehtësisë, rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe performancë të lartë të besueshme. Produkti është i përshtatshëm për shpërndarje me shpejtësi të lartë, shpërndarje të mbrojtjes së tipit të mirë, pa deformim, pa kolaps, pa difuzion; Materiali i tharë është rezistent ndaj lagështirës, ​​nxehtësisë dhe temperaturës së lartë. Mund të përdoret për paketimin e kristalit, paketimin e çipave, lidhjen me kristal të ngurtë LED, saldimin në temperaturë të ulët, mbrojtjen FPC dhe qëllime të tjera.

Përzgjedhja e produktit ngjitës argjendi përçues

Linja e produkteve Emri i produktit Aplikimi tipik i produktit
Ngjitës argjendi përçues DM-7110 Përdoret kryesisht në lidhjen e çipave IC. Koha e ngjitjes është jashtëzakonisht e shkurtër dhe nuk do të ketë probleme me bishtin ose tërheqjen e telit. Puna e ngjitjes mund të përfundojë me dozën më të vogël të ngjitësit, gjë që kursen shumë kostot e prodhimit dhe mbetjet. Është i përshtatshëm për shpërndarjen automatike të ngjitësit, ka një shpejtësi të mirë të prodhimit të ngjitësit dhe përmirëson ciklin e prodhimit.
DM-7130 Përdoret kryesisht në lidhjen e çipave LED. Përdorimi i dozës më të vogël të ngjitësit dhe koha më e vogël e qëndrimit për ngjitjen e kristaleve nuk do të shkaktojë probleme me bishtin ose tërheqjen e telit, duke kursyer shumë kostot e prodhimit dhe mbetjet. Është i përshtatshëm për shpërndarjen automatike të ngjitësit, me shpejtësi të shkëlqyer të daljes së ngjitësit dhe përmirëson kohën e ciklit të prodhimit. Kur përdoret në industrinë e paketimit LED, shkalla e dritës së vdekur është e ulët, shkalla e rendimentit është e lartë, prishja e dritës është e mirë dhe shkalla e heqjes së dhëmbëve është jashtëzakonisht e ulët.
DM-7180 Përdoret kryesisht në lidhjen e çipave IC. Projektuar për aplikime të ndjeshme ndaj nxehtësisë që kërkojnë shërim në temperaturë të ulët. Koha e ngjitjes është jashtëzakonisht e shkurtër dhe nuk do të ketë probleme me bishtin ose tërheqjen e telit. Puna e ngjitjes mund të përfundojë me dozën më të vogël të ngjitësit, gjë që kursen shumë kostot e prodhimit dhe mbetjet. Është i përshtatshëm për shpërndarjen automatike të ngjitësit, ka një shpejtësi të mirë të prodhimit të ngjitësit dhe përmirëson ciklin e prodhimit.

Fleta e të dhënave të produktit ngjitës argjendi përçues

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Koha e kurimit Metoda e kurimit Rezistenca e volumit (Ω.cm) TG/°C Ruani /°C/M
Me bazë epokside Ngjitës argjendi përçues DM-7110 Ngjyrë argjendi 10000 @175°C 60 min Shërimi me nxehtësi 〈2.0×10-4 115 -40/6M
DM-7130 Ngjyrë argjendi 12000 @175°C 60 min Shërimi me nxehtësi 〈5.0×10-5 120 -40/6M
DM-7180 Ngjyrë argjendi 8000 @80°C 60 min Shërimi me nxehtësi 〈8.0×10-5 110 -40/6M
en English
X