Mundësimi i produkteve elektronike për të arritur karakteristikat funksionale dhe specifikimet e performancës përmes performancës superiore të lidhjes së ngjitësve elektronikë është vetëm një aspekt i zgjidhjes së ngjitësve elektronikë të DeepMaterial. Mbrojtja e bordeve të qarkut të printuar dhe e komponentëve elektronikë të saktësisë nga ciklet termike dhe mjediset e dëmshme është një tjetër komponent kyç në sigurimin e qëndrueshmërisë dhe besueshmërisë së produktit.

DeepMaterial jo vetëm që siguron materiale për mbushjen e paketimit të çipave dhe paketimin COB, por gjithashtu siguron veshje konformale me ngjitës tre-rezistues dhe ngjitës për mbushjen e pllakave të qarkut, dhe në të njëjtën kohë sjell mbrojtje të shkëlqyer në nivelin e pllakës së qarkut për produktet elektronike. Shumë aplikacione do të vendosin bordet e qarkut të printuar në mjedise të vështira.

Veshje konformale e avancuar e DeepMaterial ngjitës dhe vazo me tre rezistencë. Ngjitësja mund të ndihmojë bordet e qarkut të printuar t'i rezistojnë goditjes termike, materialeve korrozive nga lagështia dhe kushteve të tjera të ndryshme të pafavorshme, në mënyrë që të sigurohet që produkti të ketë një jetë të gjatë shërbimi në mjedise të vështira aplikimi. Përbërja konformale e veshjes së DeepMaterial-it me ngjitës tre-provë është një material pa tretës, me përmbajtje të ulët VOC, i cili mund të përmirësojë efikasitetin e procesit dhe të marrë parasysh përgjegjësitë për mbrojtjen e mjedisit.

Përbërja konformale e shtresës ngjitëse me tre prova të DeepMaterial mund të përmirësojë forcën mekanike të produkteve elektronike dhe elektrike, të sigurojë izolim elektrik dhe të mbrojë kundër dridhjeve dhe goditjeve, duke siguruar kështu mbrojtje të plotë për bordet e qarkut të printuar dhe pajisjet elektrike.

Përzgjedhja e produktit dhe Fleta e të Dhënave të Ngjitësit Epoxy Potting

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Aplikimi tipik i produktit
Me bazë epokside Ngjitës në vazo DM-6258 Ky produkt ofron mbrojtje të shkëlqyer mjedisore dhe termike për komponentët e paketuar. Është veçanërisht i përshtatshëm për mbrojtjen e paketimit të sensorëve dhe pjesëve precize të përdorura në mjedise të ashpra siç janë automobilat.
DM-6286 Ky produkt i paketuar është projektuar për aplikime që kërkojnë performancë të shkëlqyer të trajtimit. Përdoret për paketimin IC dhe gjysmëpërçues, ka aftësi të mirë të ciklit të nxehtësisë dhe materiali mund t'i rezistojë goditjeve termike vazhdimisht deri në 177°C.

 

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Koha fillestare e fiksimit / fiksimi i plotë Metoda e kurimit TG/°C Fortësia/D Ruani/°C/M
Me bazë epokside Ngjitës në vazo DM-6258 e zezë 50000 120°C 12 min Shërimi me nxehtësi 140 90 -40/6M
DM-6286 e zezë 62500 120°C 30min 150°C 15min Shërimi me nxehtësi 137 90 2-8/6M

Përzgjedhja dhe fleta e të dhënave të shtresës konformale akrilike me lagështirë UV me tre anti-ngjitëse

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Aplikimi tipik i produktit
Akrilik me lagështi UV
Acid
Veshje konformale Tre Anti-ngjitës DM-6400 Është një shtresë konformale e krijuar për të siguruar mbrojtje të fortë nga lagështia dhe kimikatet e ashpra. E përputhshme me maskat e saldimit standard të industrisë, flukset pa pastërti, metalizimin, përbërësit dhe materialet e nënshtresës.
DM-6440 Është një shtresë konformale me një përbërës, pa VOC. Ky produkt është projektuar posaçërisht për xhel dhe kurim të shpejtë nën dritën ultravjollcë, edhe nëse ekspozohet ndaj lagështirës në ajër në zonën e hijes, mund të kurohet për të siguruar performancën më të mirë. Shtresa e hollë e veshjes mund të ngurtësohet në një thellësi prej 7 mils pothuajse menjëherë. Me fluoreshencë të fortë të zezë, ka ngjitje të mirë në sipërfaqen e metaleve të ndryshme, qeramikës dhe rrëshirave epokside të mbushura me qelq dhe plotëson nevojat e aplikacioneve më kërkuese miqësore me mjedisin.
Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Koha fillestare e fiksimit
/ fiksim i plotë
Metoda e kurimit TG/°C Fortësia/D Ruani/°C/M
Lagështia UV
Akrilik
Acid
Konformale
shtresë
Tre
anti-
ngjitës
DM-6400 Transparenca
likuid
80 <30s@600mW/cm2 lagështia 7 D UV +
lagështi
shërim i dyfishtë
60 -40 ~ 135 20-30/12M
DM-6440 Transparenca
likuid
110 <30s@300mW/cm2 lagështi 2-3 D UV +
lagështi
shërim i dyfishtë
80 -40 ~ 135 20-30/12M

Përzgjedhja e produktit dhe fleta e të dhënave të veshjes konformale silikoni me lagështirë UV me tre anti-ngjitëse

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Aplikimi tipik i produktit
Silikoni me lagështirë UV Veshje konformale
Tre anti-ngjitës
DM-6450 Përdoret për të mbrojtur bordet e qarkut të printuar dhe komponentët e tjerë të ndjeshëm elektronikë. Është projektuar për të siguruar mbrojtjen e mjedisit. Ky produkt përdoret zakonisht nga -53°C deri në 204°C.
DM-6451 Përdoret për të mbrojtur bordet e qarkut të printuar dhe komponentët e tjerë të ndjeshëm elektronikë. Është projektuar për të siguruar mbrojtjen e mjedisit. Ky produkt përdoret zakonisht nga -53°C deri në 204°C.
DM-6459 Për aplikime me copë litari dhe mbyllje. Produkti ka rezistencë të lartë. Ky produkt zakonisht përdoret nga -53°C deri në 250°C.