Mbështetja e planit të pasmë të TV dhe Lidhja e filmit reflektues

Operacion i thjeshtë

I përshtatshëm për automatizim

Aplikacion
Në industrinë e televizorëve inteligjentë, ndërsa madhësia e panelit po bëhet më e madhe dhe trashësia është ende relativisht në rënie, metodat tradicionale të fiksimit të dritës së prapme, letrës reflektuese dhe kolonës mbështetëse nuk mund të plotësojnë më kërkesat e produktit. Zbatohet në lidhjen e komponentëve të planit të pasmë të televizorit.

karakteristika
Rezistencë e shkëlqyer ndaj motit, performancë e qëndrueshme në mjedis të vazhdueshëm me temperaturë të lartë;
Shpejtësia e kurimit është e kontrollueshme dhe funksionimi është i thjeshtë;
Funksionim i thjeshtë, i përshtatshëm për aplikime automatizimi në shkallë të gjerë.

DeepMaterial ka zhvilluar ngjitës industrialë për paketimin dhe testimin e çipave, ngjitës në nivelin e bordit të qarkut dhe ngjitës për produkte elektronike. Bazuar në ngjitës, ajo ka zhvilluar filma mbrojtës, mbushës gjysmëpërçues dhe materiale paketimi për përpunimin e vaferës gjysmëpërçuese dhe paketimin dhe testimin e çipave.