Materialet e nënmbushjes së çipit dhe kapsulimit me COB me bazë epokside

DeepMaterial ofron nënmbushje të reja të rrjedhjes së kapilarëve për pajisjet me rrokullisje, CSP dhe BGA. Mbushjet e reja të rrjedhjes së kapilarëve të DeepMaterial janë materiale me një përbërës me një përbërës me rrjedhshmëri të lartë, me pastërti të lartë që formojnë shtresa të njëtrajtshme, pa zbrazëti, të cilat përmirësojnë besueshmërinë dhe vetitë mekanike të komponentëve duke eliminuar stresin e shkaktuar nga materialet e saldimit. DeepMaterial ofron formulime për mbushjen e shpejtë të pjesëve me hapje shumë të imët, aftësinë e kurimit të shpejtë, funksionimin dhe jetëgjatësinë e gjatë, si dhe ripërpunueshmërinë. Ripërpunueshmëria kursen kostot duke lejuar heqjen e nënmbushjes për ripërdorim të tabelës.

Montimi i çipit të rrokullisur kërkon lehtësimin e stresit të tegelit të saldimit përsëri për plakjen termike të zgjatur dhe jetëgjatësinë e ciklit. Asambleja CSP ose BGA kërkon përdorimin e një mbushjeje të ulët për të përmirësuar integritetin mekanik të montimit gjatë testimit të përkuljes, dridhjeve ose rënies.

Mbushjet me çip të ulët të DeepMaterial kanë përmbajtje të lartë mbushëse duke ruajtur rrjedhën e shpejtë në hapa të vogla, me aftësinë për të patur temperatura të larta të tranzicionit xhami dhe modul të lartë. Mbushjet tona CSP janë të disponueshme në nivele të ndryshme mbushëse, të zgjedhura për temperaturën e tranzicionit të xhamit dhe modulin për aplikimin e synuar.

Kapsuluesi COB mund të përdoret për lidhjen e telit për të siguruar mbrojtje mjedisore dhe për të rritur forcën mekanike. Mbyllja mbrojtëse e patate të skuqura të lidhura me tela përfshin kapsulimin e sipërm, kafazin dhe mbushjen e boshllëqeve. Kërkohen ngjitës me funksion të rrjedhjes së rregullimit të imët, sepse aftësia e tyre e rrjedhjes duhet të sigurojë që telat të jenë të kapsuluar dhe ngjitësi nuk do të rrjedhë nga çipi dhe të sigurojë që mund të përdoret për priza me hapje shumë të imët.

Ngjitësit me kapsulë COB të DeepMaterial mund të trajtohen termikisht ose me rreze UV ​​Ngjitësi i kapsulimit COB të DeepMaterial mund të trajtohet me nxehtësi ose të trajtohet me rreze UV ​​me besueshmëri të lartë dhe koeficient të ulët të fryrjes termike, si dhe me temperatura të larta të konvertimit të xhamit dhe përmbajtje të ulët të joneve. Ngjitësit me kapsulë COB të DeepMaterial mbrojnë plumbat dhe plumbat, krom dhe silikoni nga mjedisi i jashtëm, dëmtimet mekanike dhe korrozioni.

Ngjitësit e kapsulës DeepMaterial COB janë formuluar me kimikate epoksi që trajtojnë nxehtësinë, akrilik që trajton UV ose silikoni për izolim të mirë elektrik. Ngjitësit me kapsulë DeepMaterial COB ofrojnë qëndrueshmëri të mirë në temperaturë të lartë dhe rezistencë ndaj goditjes termike, veti izoluese elektrike në një gamë të gjerë temperaturash dhe tkurrje të ulët, stres të ulët dhe rezistencë kimike kur shërohen.

Deepmaterial është ngjitësi më i mirë strukturor i papërshkueshëm nga uji për prodhuesin e plastikës në metal dhe qelq, furnizon ngjitës ngjitës epoksi jopërçues për komponentët elektronikë të pcb-ve, ngjitësit gjysmëpërçues për montimin elektronik, kurimin e temperaturës së ulët bga me çip të rrokullisjes bga material ngjitës epoksi të procesit ngjitës dhe në

Tabela e përzgjedhjes së materialit të paketimit të mbushjes së poshtme të çipit dhe kallirit të bazës së rrëshirës epoksi të DeepMaterial
Zgjedhja e produktit ngjitës epoksi për shërimin me temperaturë të ulët

Product Series Emri i Produktit Aplikimi tipik i produktit
Ngjitës për shërim në temperaturë të ulët DM-6108

Ngjitës për shërimin në temperaturë të ulët, aplikacionet tipike përfshijnë montimin e kartës së kujtesës, CCD ose CMOS. Ky produkt është i përshtatshëm për pjekje në temperaturë të ulët dhe mund të ketë ngjitje të mirë me materiale të ndryshme në një kohë relativisht të shkurtër. Aplikacionet tipike përfshijnë kartat e kujtesës, komponentët CCD/CMOS. Është veçanërisht i përshtatshëm për rastet kur elementi i ndjeshëm ndaj nxehtësisë duhet të kurohet në një temperaturë të ulët.

DM-6109

Është një rrëshirë epokside me një përbërës termik që trajton. Ky produkt është i përshtatshëm për pjekje në temperaturë të ulët dhe ka ngjitje të mirë me një shumëllojshmëri materialesh në një kohë shumë të shkurtër. Aplikacionet tipike përfshijnë kartën e kujtesës, montimin CCD/CMOS. Është veçanërisht i përshtatshëm për aplikime ku kërkohet temperaturë e ulët e ngurtësimit për komponentët e ndjeshëm ndaj nxehtësisë.

DM-6120

Ngjitës klasik i kurimit në temperaturë të ulët, i përdorur për montimin e modulit të ndriçimit LCD.

DM-6180

Kurim i shpejtë në temperaturë të ulët, përdoret për montimin e komponentëve CCD ose CMOS dhe motorëve VCM. Ky produkt është projektuar posaçërisht për aplikime të ndjeshme ndaj nxehtësisë që kërkojnë shërim në temperaturë të ulët. Ai mund t'u ofrojë shpejt klientëve aplikacione me performancë të lartë, të tilla si bashkimi i lenteve të difuzionit të dritës në LED dhe montimi i pajisjeve të sensorit të imazhit (duke përfshirë modulet e kamerës). Ky material është i bardhë për të siguruar reflektim më të madh.

Përzgjedhja e produktit epoksi me kapsulim

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Koha fillestare e fiksimit / fiksimi i plotë Metoda e kurimit TG/°C Fortësia /D Ruani/°C/M
Me bazë epokside Ngjitës kapsulues DM-6216 e zezë 58000-62000 150°C 20 min Shërimi me nxehtësi 126 86 2-8/6M
DM-6261 e zezë 32500-50000 140°C 3H Shërimi me nxehtësi 125 * 2-8/6M
DM-6258 e zezë 50000 120°C 12 min Shërimi me nxehtësi 140 90 -40/6M
DM-6286 e zezë 62500 120°C 30min1 150°C 15min Shërimi me nxehtësi 137 90 2-8/6M

Zgjedhja e produktit epoksi nën mbushje

Product Series Emri i Produktit Aplikimi tipik i produktit
Mbushje e pamjaftueshme DM-6307 Është një rrëshirë epokside me një përbërës termikues. Është një mbushës CSP (FBGA) ose BGA i ripërdorshëm që përdoret për të mbrojtur nyjet e saldimit nga stresi mekanik në pajisjet elektronike të dorës.
DM-6303 Ngjitësi i rrëshirës epokside me një përbërës është një rrëshirë mbushëse që mund të ripërdoret në CSP (FBGA) ose BGA. Kurohet shpejt sapo nxehet. Është projektuar për të siguruar mbrojtje të mirë për të parandaluar dështimin për shkak të stresit mekanik. Viskoziteti i ulët lejon mbushjen e boshllëqeve nën CSP ose BGA.
DM-6309 Është një rrëshirë epokside e lëngshme me shërim të shpejtë, me rrjedhje të shpejtë, e krijuar për paketat e madhësisë së çipit mbushës me rrjedhje kapilar, që synon të përmirësojë shpejtësinë e procesit në prodhim dhe të dizajnojë dizajnin e saj reologjik, ta lërë të depërtojë në hapësirën 25μm, të minimizojë stresin e shkaktuar, të përmirësojë performancën e ciklit të temperaturës, me rezistencë e shkëlqyer kimike.
DM- 6308 Mbushje klasike, viskozitet ultra i ulët i përshtatshëm për shumicën e aplikacioneve të nënmbushjes.
DM-6310 Primeri epoksi i ripërdorshëm është projektuar për aplikime CSP dhe BGA. Mund të kurohet shpejt në temperatura të moderuara për të reduktuar presionin në pjesët e tjera. Pas pjekjes, materiali ka veti të shkëlqyera mekanike dhe mund të mbrojë nyjet e saldimit gjatë ciklimit termik.
DM-6320 Mbushja e ripërdorshme është projektuar posaçërisht për aplikacionet CSP, WLCSP dhe BGA. Formula e tij është të kurohet shpejt në temperatura të moderuara për të reduktuar stresin në pjesët e tjera. Materiali ka një temperaturë më të lartë të tranzicionit të qelqit dhe rezistencë më të lartë ndaj thyerjes dhe mund të sigurojë mbrojtje të mirë për nyjet e saldimit gjatë ciklit termik.

Fleta e të dhënave e materialit të paketimit të çipit të nënmbushjes dhe COB me bazë epokside DeepMaterial
Fleta e të dhënave të produktit ngjitës epoksi për shërimin me temperaturë të ulët

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Koha fillestare e fiksimit / fiksimi i plotë Metoda e kurimit TG/°C Fortësia /D Ruani/°C/M
Me bazë epokside Kapsulant shërues në temperaturë të ulët DM-6108 e zezë 7000-27000 80°C 20min 60°C 60min Shërimi me nxehtësi 45 88 -20/6M
DM-6109 e zezë 12000-46000 80°C 5-10 min Shërimi me nxehtësi 35 88A -20/6M
DM-6120 e zezë 2500 80°C 5-10 min Shërimi me nxehtësi 26 79 -20/6M
DM-6180 e bardhë 8700 80°C 2 min Shërimi me nxehtësi 54 80 -40/6M

Fleta e të dhënave të produktit ngjitës epoksi me kapsulë

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Koha fillestare e fiksimit / fiksimi i plotë Metoda e kurimit TG/°C Fortësia /D Ruani/°C/M
Me bazë epokside Ngjitës kapsulues DM-6216 e zezë 58000-62000 150°C 20 min Shërimi me nxehtësi 126 86 2-8/6M
DM-6261 e zezë 32500-50000 140°C 3H Shërimi me nxehtësi 125 * 2-8/6M
DM-6258 e zezë 50000 120°C 12 min Shërimi me nxehtësi 140 90 -40/6M
DM-6286 e zezë 62500 120°C 30min1 150°C 15min Shërimi me nxehtësi 137 90 2-8/6M

Fleta e të dhënave të produktit me ngjitës epoksid nënplotësues

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Koha fillestare e fiksimit / fiksimi i plotë Metoda e kurimit TG/°C Fortësia /D Ruani/°C/M
Me bazë epokside Mbushje e pamjaftueshme DM-6307 e zezë 2000-4500 120°C 5min 100°C 10min Shërimi me nxehtësi 85 88 2-8/6M
DM-6303 Lëng i errët kremoz i verdhë 3000-6000 100°C 30min 120°C 15min 150°C 10min Shërimi me nxehtësi 69 86 2-8/6M
DM-6309 Lëng i zi 3500-7000 165°C 3min 150°C 5min Shërimi me nxehtësi 110 88 2-8/6M
DM-6308 Lëng i zi 360 130°C 8min 150°C 5min Shërimi me nxehtësi 113 * -20/6M
DM-6310 Lëng i zi 394 130°C 8 min Shërimi me nxehtësi 102 * -20/6M
DM-6320 Lëng i zi 340 130°C 10min 150°C 5min 160°C 3min Shërimi me nxehtësi 134 * -20/6M